Ca să-i calmeze pe pușcăriași, guvernul lansează programul ”Și tu poți fi Felix pentru o zi!”

de Spartakus , 14 iulie 2016
Ca să-i calmeze pe pușcăriași, guvernul lansează programul ”Și tu poți fi Felix pentru o zi!”

Confruntat cu răscoala a mii de deținuți, care refuză să mai mănânce, să se mai uite la televizor, să mai meargă la sală, să mai joace șah, să mai scrie lucrări științifice și chiar să mai facă sex între ei la camera conjugală, guvernul se află într-o situație ingrată. Dacă le dă drumul deținuților, în două luni lumea n-o să mai vrea să iasă din case, iar hoții eliberați vor ajunge, săracii, să-și dea în cap unii altora, în tramvaie și autobuze. Dacă nu le dă, o să aibă scandal la Antena 3 și Realitatea până la toamnă.

Ca să împace însă și capra (Rareș Bogdan), și varza (Mircea Badea), un consilier guvernamental a propus lansarea unui program inedit, destinat tuturor deținuților nemulțumiți. ”Este adevărat că în majoritatea închisorilor nu sunt condiții umane de locuit, e cald, e aglomerat, e mizerie, sunt gândaci, șobolani, politicieni și alte animale dăunătoare. Dar să știți că sunt și celule în care ar vrea oricine să trăiască. Acolo te simți mai bine ca la un all-inclusive de cinci stele. De pildă, celulele în care au stat domnul Năstase, domnul Becali, celula în care stă acum domnul Voiculescu și multe altele. Pentru a stopa manifestările de revoltă, vom pune aceste celule, prin rotație, la dispoziția tuturor deținuților”, ne-a dezvăluit consilierul.

Astfel, va fi organizată o tombolă la care se pot înscrie toți pușcăriașii, chiar și viețașii. Premiul pentru locul III la această tombolă va consta într-un sejur de vis, de o săptămână, în celula domnului Fenechiu. Duș lângă cameră, cearșafuri noi, curate, cu bombonică pe ele, program TV cu posturi erotice și una dintre prietenele lui Borcea, la discreție. Premiul II va consta într-un sejur de o lună în celula domnului Năstase. Duș cu pară în formă de banană, creme de corp, saltea cu apă, lenjerie intimă de firmă și un culturist la alegere. În fine, premiul I va fi un sejur de trei luni în celula lui Dan Voiculescu. Pat imens, televizor cu plasmă, diagonala de 3 metri, șampanie și caviar la room-service, și, creme-de-la creme, un masaj de relaxare oferit de vedetele Antenei 3, pentru diminețile cu constipație. Singurul inconvenient e că, spre deosebire de celelalte premii, care vor fi acordate imediat, premiul întâi nu va putea fi oferit decât peste trei luni, după ce se aerisește celula și iese mirosul de Dan Voiculescu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+