Ca să-i devieze pe imigranţi, ungurii au montat la graniţa cu România indicatoare pe care scrie “Deutschland”!

de Spartakus , 25 august 2015
Unul dintre panourile instalate de unguri la graniţa cu România

Miile de imigranţi sirieni, afgani şi irakieni care au luat cu asalt, de câteva zile, graniţele Europei, par să nu poată fi opriţi de nimeni. După ce au trecut ca prin brânză prin Grecia, Macedonia şi Serbia, imigranţii arabi au ajuns la graniţele Ungariei. Aici, profitând de faptul că gardul de sârmă ghimpată al dictatorului Orban nu era gata – probabil din cauză că era construit de firma Dorel SRL, care a câştigat licitaţia, cu oferta cea mai ieftină – imigranţii au trecut fără probleme la unguri. Dar, pe când Germania, Franţa şi celelalte state occidentale deja se împăcaseră cu ideea că vor fi nevoite să mai scoată din buzunare nişte alocaţii, pe lângă cele câteva milioane pe care le plătesc deja puradeilor arabi, s-a întâmplat un lucru neprevăzut.

Un vameş ungur a venit cu ideea instalării, la frontiera cu România, a unor indicatoare pe care să scrie “Deutschland”. Ca la un semn, miile de imigranţi, derutaţi, nu au mai luat-o spre vest, ci au cotit-o spre est, luând cu asalt graniţele României. Deja prezenţa lor a fost semnalată la Nădlac, unde autorităţile române  au încercat zadarnic să-i oprească. Văzând vilele luxoase ale vameşilor, peste graniţă, imigranţii n-au mai avut nicio îndoială că acolo e Germania. “Nişte vameşi vorbind în română venit la noi şi spus să ne întoarcem, că acolo e Rumania. Dar nu se boate aşa ceva! Aşa vile numai la Germania estem. Plus că văzut, lângă vile, şi nişte cocioabe cu bobulaţie mai închisă la culoare, aşa, ca noi. Deci am fost siguri că am ajuns în Germania, că acolo trăiesc deja câteva milioane de musulmani”, ne-a explicat, într-o română stricată, un refugiat irakian, care făcuse cândva afaceri cu Jelibom şi gumă de mestecat în România.

În prezent, guvernul analizează aceast gravă criză umanitară şi, potrivit surselor noastre, Victor Ponta ar fi declarat că miile de imigranţi vor fi totuşi acceptaţi în România şi li se vor da alocaţii şi cetăţenia română în regim de urgenţă, cu condiţia să mai aducă încă vreo două milioane de arabi cu ei, fiindcă pe morţii lui Dragnea-trădătorul nu mai poate conta, la alegerile de la anul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+