Ca să-i facă față lui Băse, la următoarea emisiune de la Realitatea va veni și toată Antena 3!

de Spartakus , 18 aprilie 2015
Ca să-i facă față lui Băse, la următoarea emisiune de la Realitatea va veni și toată Antena 3!

Emisiunea de aseară, de la Realitatea TV, care l-a avut ca invitat acuzat pe Traian Băsescu, nu a fost una obișnuită ci, ne-au asigurat surse din cadrul televiziunii, o reluare pentru nostalgici, din ciclul ”Dacă doriți să revedeți” a procesului lui Ceaușescu, în care în condamnat nu s-a tras cu gloanțe 7,62, ci cu flegme de calibru și mai mare. În ciuda eforturilor disperate ale celor prezenți în studio de a-l lichida pe Băsescu, bătrânul lup de mare a făcut față cu brio asalturilor haitei de gurnaliști, care mai de care mai dornic să reușească să-l muște de cur.

Într-un final, însuși masculul alfa, beta și gama al postului, Cosmin Gușă, a încercat să-i aplice lovitura fatală a guzganilor rozalii, și anume sub centură, dar a eșuat lamentabil. Pentru a-i veni totuși de hac fostului președinte, echipa de la Realitatea a pus la punct o strategie care vizează chemarea, la următoarea emisiune cu Băsescu, și a echipei de la Antena 3, ba chiar și a unora de la România TV.

”Niște flegme în plus sunt întotdeauna binevenite, atunci când e vorba de Băsescu. Din păcate, nu am avut suficientă muniție, fiindcă, de două săptămâni, atât îl pupăm în fund pe noul președinte, Iohannis, încât aseară am rămas fără salivă, chiar când aveam mai mare nevoie de ea”, a precizat un înalt responsabil al postului. Acceptând că Băsescu Traian le-a dat numai scatoalce peste ceafă, ca la niște potăi, colegilor lui de lins/scuipat, Victor Ciutacu a ținut să precizeze: ”Dacă mă chemau pe mine, îl terminam. Oricât de bun înotător ar fi marinarul Băsescu, la ce bale am eu, îl înecam sigur”.

La rândul lui, Mihai Gâdea a declarat că abia așteaptă să fie invitat, pentru a-l ataca pe Băsescu: ”S-a simțit lipsa unor călăi profesioniști. Dacă eram eu în studio, curgea sânge. Mă enervam atât de tare încât făceam epistaxis, leșinam și mă luau cu Salvarea”.

Turbând de furie, colegul lui, Mircea Badea, a ținut să adauge, după ce ne-a amenințat, bineînțeles, la telefon, că ne rupe capul, neprecizând care anume și cu ce: ”Băsescu a fost slab, dar idioții ăia din studio și mai slabi. Cu cine să faci emisiune, cu Rogozanu? Păi ăla dacă nu e Putin în platou, nici nu se activează, zici că-i mort! Îi promit lui Băsescu că la următoarea emisiune îmi iau tenișii ăia de alergare, cu care m-am bătut cu motociclistul și să vedem atunci, la cum o să fug, mă mai prinde?”.

Pentru că, printre atâția cocalari pensați, musclați sau castrați se simțea totuși și necesitatea prezenței unui bărbat adevărat, care să aibă mai multe cojones decât Băsescu, Cozmin Gușă a promis că la următoarea emisiune o s-o cheme și pe Dana Grecu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • grisa

  20 aprilie 2015 17:02

  Mi-a placut ce lectie le-a dat matrozul era in elementul lui. Daca ar fi apelat la un limbaj cuivilizat , de jurnalisti nu de "gurnalisti" ii era mai greu fostului presedinte. Asa, ridicandu-i mingea la fileu, marineru le-a dat-o in freza. A fost un deliciu pentru noi, "basistii" sa-l vedem pe al nostru fost prezident nelasandu-se muscat de partile moi... ASEARA LATRINA 3 MATURA CU bASESCU IN STUDIO ACESTA NEFIIND DE FATA, DAR NU CRED CA VREODATA SI-AR EXPRIMA DORINTA SA STEA ORE IN SIR INTR-O HAZNA PESTINTELIALA. aSA, EI INTRE EI, POT SCHIMBA "PARERI" PRECUM BETIVII LA CEA MAI SORDIDA CRASMA DINTR-UN INDEPARTAT CATUN. Astia nu-l iarta pe matroz ca, cu toate latraturile lor nu l-au putut dovedi timp de 10 ani. Umilinta asta n-o sa i-o ierte in veci. Basescu stie foarte bine asta si nu-si strica " munitia" pe niste javre pricajite.

  raspunde comentariului
 • Nik

  20 aprilie 2015 9:48
 • Florenta Urs

  19 aprilie 2015 20:07

  Rusine realitatea TV. Mi-a placu Hoandra cu Ceausescu ! Sunteti atat de slabi, avand atat de putine cunostinte economice si politice si va considerati indreptatiti sa_l insultati pe singurul si cel mai bun presedinte pe care l-am avut, si care a incercat din rasputeri sa construiasca institutii democratice ! Respect d-le Basescu , vom fi in continuare cu d-voastra!

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  19 aprilie 2015 3:43

  LEAGI CU LANTURI, CU BILA LA PICIOARE SI PUSI SA SCOATA AURUL RASOIA MONTANA CU TIRNACOPUL , CA PE VREMEA ROMANILOR, SI TRAIAN BASESCU SI URMASI LUI SI AI LUI ILIESCU. SA VINA TURISTI GLOBALISTI, IN ROMANIA LA ,LOC DE PELERINAJ, IMPORTIVA MAFIEI GLOBALISTE. NOUA IDEOLOGIE MONDIALA. REINCARNAREA AVARILOR LUMI. TRANSFORMAREA LOR DIN FARISEI, AVARI SOBOLANI, IN PERSONALITATI ALE SOCIETATI.ASTIA UN PROCENT CU VIRFUL NASUL SPRE SUS.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  19 aprilie 2015 3:35

  UN ALT TRADATOR DE TARA. ASTA CUM ERA DECRIS DE FOSTA SEFA DE CADREDE PE VREMA DE CIND ERA SEFUL NAVROM, CAVALER DE ANVERS, ATWERPEN. A MINTIT,SABOTAT STATUL,A ACTIONAT IMPOTRIVA INTERESELOR NATIONALE, A FOST UN AGENT DUBLU AL PUTERILOR STRAINE DE INTERESEL NATIONALE SECURIST,LA FEL CA FARISEI DE AZI GREIRASI CUM AI NUMEA. INTRE NOI GRUPUL SATIRISTILOR , DE-AL PURICA.SOBOLANI NEAMULUI, DE LA , EMINESCU ,IN COACE, CUM ZICEA D.D, PLAGIIUNDUL PE..BRANCUSI, PROSTI V-AM, VA AM LASAT, SPER SA SA DESTEPTATI.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  19 aprilie 2015 3:27

  UN SECURIST,NEOSECURIST LA CITI ROMANI? INTREBARE DE..SUNTEM IN TOP. STAU SI ASCULTA, COORDONEAXA ACTIVITATEA CARACATIEI DE STAT.CIND INTRAM PESTE EI SI O SA-I ARESTAM SI O SA FIE JUDECATI ASA TRANSPARENT, ASA MEDIATIC SA-I VADA ROMANII. CU JUDECATORI, JURATI DREPTI. ASA DREPT.

  raspunde comentariului
 • U

  19 aprilie 2015 3:22

  IMEDIAT IMI DA VER-BOT, BIGBROTERI , GREIRASI NEAMULUI.SCHIMB NICUL.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  19 aprilie 2015 3:20

  sunteti barbati, intre femei. Cum zicea Udrea, numai voi mazi aveti curaj, sa publicati, SATIRELE. nOI SATIRISTI NE INTELGEM INTRE NOI.de la mine ptr Banciu, o copcolata de acasa.de aia ROM..VENIM. ERA UN MESAJ BLOGAT DE HAKERI ANONIMI NOSTRI DE PESTE TOT IN TOATE. DRACUSORI NEAMULUI.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  19 aprilie 2015 3:14

  Base ti-au traso, esti laleaua neagra. Ai pus=oo de mamalinga. Cezar si Cleopatra, Antoanus su Mata-Harita..sunt alti mai.. servici, ochi,peste ochi, se scoate.

  raspunde comentariului
 • Nicolae

  18 aprilie 2015 23:27

  Forta si vitalitatea unui om se masoara in numarul dusmanilor pe unitatea de masura

  raspunde comentariului
 • alex

  18 aprilie 2015 22:43

  Bravo Academia Catavencu! Excelent articol. Iar de comentarii ce sa mai spun............Se vede inca o data ca cititorii vostri sunt mai destepti decat ai lor!

  raspunde comentariului
 • STROE VASILICA

  18 aprilie 2015 22:31

  sunteti geniali!!!va multumesc!! ca existati!!! sa ne traiti!!

  raspunde comentariului
 • sanda cobzas

  18 aprilie 2015 22:09

  Am urmarit cu atentie "Procesul" de la Realitatea , cu Presedintele Basescu invitat si m-am convins inca o data de neprofesionalismul jurnalistilor din platou ma refer in special la plictisitorul Hoandra, infatuatul Rares Bogdan, personaj coborat din comediile lui Moliere, si nu in ultimul rand la Cosmin Gusa, prietenul intergului Parlament, de la stanga la dreapta. Iritat la inceput de ostilitatea fatisa a gazdelor, Basescu le-a facut fata in cele din urma cu lejeritate celor prezenti, raspunzandu-le acestora cu tact si inteligenta, dandu-si seama ca cei 7 nu au parut de loc pregatiti pentru o astfel de confruntare. Desi nu am fost intotdeauna de acord cu Basescu de-a lungul mandatului sau, acum pot spune categoric Je suis Traian Basescu. Rusine, Realitatea, n-am fost fan al postului, dar de acum incolo sigur m-au pierdut de client!

  raspunde comentariului
  • stroe vasilica

   18 aprilie 2015 22:39

   GUSA SI SANDRU NU AU FOST IN STARE SA-SI PASTOREASCA BRICHETA DE PATRTID,numita p i n SI,SAR LA BEREGATA MARINARULUI!!!penibili,lamentabili...si,UN RARES BOGDAN PE POST DE JERRY CU SABIUTA,INFATUAT SI GATOS...adicateleaLAS'CA'-I ARAT,EU,LUI=BASESCULUI,CINE-I RARESBOGDANSI GUSA.....AU FACUT,CUM SE ZICE LA NOI IN SAT,cacatul praf!!!!!

   raspunde comentariului
 • terente

  18 aprilie 2015 21:50

  De acord cu chemarea Danei Grecu, întrebarea ar fi cine răspunde dacă tipa are un orgasm tocmai atunci?În rest citez șarlatani, potlogari, escroci, coțcari, pezevenghi, borfași, mafleri, pârlaci, potcași si pasmarghioli.

  raspunde comentariului
 • Baraba Vasile

  18 aprilie 2015 19:20

  Bravo, gladiatorule, excelent text ai produs! Nora 10! Intr-adevar, ca sa rapui un luo de mare caruia ii merge si mintea, ai nevoie de un IQ mai ridicat decat au prezentat cei 6 zmei cu cap de musca de aseara de la Johanell tv! Saracu' RBogdan, era rosu la mecla precum un rac mare fiert bine pe marginea Dunarii in Delta...iti imaginezi ce goneta a tras sa ajunga la emisiune la ordinul oparitului Gusa? La cat alcool ingurgitase impreuna cu Tatulici, apoplexia mai lipsea si seara era perfecta!!! Hristos a inviat!

  raspunde comentariului
 • Piscoata

  18 aprilie 2015 18:27

  Buna seara pretini miei.Stiti ce?E asa ca oo...cum Cine aa ascultat de Piscoata...acum e bine.Piscoata invata bine da Piscoata sfatu bun si real.Piscoata e c apainea pufos cald si sanatos.Stiti ce...era unii..care nu a ascultat de Piscoata...si acum ...wwwww...nu mai poate merge ca Nuti Udrea de exempu..sau alti care il luau pe Piscoata in ras si...s-a imbolnavit ca Pinalti sau alti care se faceau ca afara ploo si acum joaca in studio ca cescuta la targovistea cantand internationala si zicand ca inca e de bine...ori unu nu era interesat de Piscoata si acum nu mai poate inota...Mazere..stiti ce pretini?Ascultati Piscoata!Invatati de la Piscoata .Piscoata e de bine!

  raspunde comentariului
 • mihai

  18 aprilie 2015 18:06

  Prestatia d-lui Presedinte Basescu a fost absolut admirabila.A fost un spectacol.O demonstratie de logica ,de inteligenta si istetime,Este de notat ca infruntarea nu a fost totusi corecta.A gasit in platoul TV Realitatea doar niste pigmei care erau pe un stat de plata.Dl. Cosa, dupa primul schimb de replici avea figura unui om lovit de traznet si n-a mai scos nici un cuvant pana in final.Am asistat la prestatia unui magistru.Articolul dv. este de cinci stele!

  raspunde comentariului
 • Ioan Negru

  18 aprilie 2015 17:55

  Am asistat aseara la iRealitatea TV o emisiune in care haita de latrai condusa de Hoandra si Rogozanu, la care s-a adugat in disperare de cauza si Rares si Gusa, s-au facut de ras! M-am bucurat ca Dl. Basescu a reusit sa suporte toate magariile, minciunile si mizeriile pe care le debitau fara rusine concurentii Haznalei 3!!!

  raspunde comentariului
 • Ile

  18 aprilie 2015 17:13

  Ma ala cu capu chiel cu ochiu frant cu fata ca de pacalici cu anulita pe crestet de parca ar pute a branza nu i chioru?

  raspunde comentariului
 • ANA

  18 aprilie 2015 16:10

  NU VA AVEA RO UN PRESEDINTE CA DOMNUL BASESCU ASEMENEA OAMENI SE NASC ODATA LA100 DE ANI CU ASEMENEA JURNALISTI INCULTI NE INFUNDAM DIN CE IN CE MAI MULT PACAT CA AVETI OCHI DAR NU VEDETI SI AVETI URECHI DAR NU AUZITI JURNALISTILORI LUPTATI VA PENTRU BINELE TARII SI A URMASILORI NU DOAR SA VA ARATATI PROSTIA MULTUMESC DOMNULUI BASESCU CA EXISTA

  raspunde comentariului
 • Catalin

  18 aprilie 2015 11:14

  Ce le-a facut d-l Basescu aseara la IRealiteaTV.....mama! Pacaliciul Rares Bogdan a venit chipurile sa-si ajute haita de latrai .......mai bine tacea sau disparea. Le-a mai sarit si marele'guru' Gusa in ajutor , dar degeaba.Sint mindru ca am avut un MARE PRESEDINTE si acesta este Basescu! Au vrut sa-l puna la pamint, dar au reusit sa ne arate noua ce mare presedinte a avut tarisoara asta!

  raspunde comentariului
+