Ca să pară mai bărbat, Gabi Oprea și-a implantat pe piept firele epilate din sprâncene!

de Spartakus , 22 octombrie 2015
Ca să pară mai bărbat, Gabi Oprea și-a implantat pe piept firele epilate din sprâncene!

Foarte mulți români au remarcat că Gabi Oprea are niște sprâncene foarte subțiri, asemănătoare mai curând cu ale Biancăi Drăgușan sau Danielei Crudu decât cu ale unui vajnic conducător de oști și guverne. Misterul e cu atât mai mare cu cât, acum câțiva ani, când s-a lansat în politica mare ca bodyguard al temutului lider al minerilor, Miron Cozma, sprâncenele domnului Oprea erau mult mai dese.

În culise se vorbește că, imediat ce a fost cooptat în guvern, că aşa a cerut interesul naţional, distinsul general  ar fi cerut să i se facă o intervenție chirurgicală, constând într-un implant de păr pe piept. Cum el este un patriot adevărat, ortodox și belicos, nu ca alții, Oprea s-a operat la o o clinică de stat din România, dorind chiar să fie tratat ca un pacient obișnuit, motiv pentru care a dormit cu încă doi pacienți în pat și a mai și plecat acasă cu o infecție intraspitalicească.

”Domnul Oprea nu a vrut să fie comparat nici măcar în glumă cu Ponta, care este un tip foarte fricos, aproape fătălău de fricos, de vreme ce a fugit în Turcia imediat ce a auzit că e DNA-ul pe urmele lui. Pentru că nu se simțea, însă, suficient de bărbat, generalul nu a vrut ca românii să rămână cu o impresie proastă despre el, așa că și-a implantat mai mult păr pe piept, părul pe piept fiind, precum se știe, încă din comuna primitivă, un apanaj al masculinității”, ne-au explicat apropiați ai reputatului politician. Și, într-adevăr, implantul a dat roade, întrucât imediat ce și-a redus cantitatea de păr din sprâncene, dublându-și-o pe cea de pe piept, generalul Oprea a luat decizia bărbătească de a vota contra majorității PSD din Parlament investirea lui MRU ca tartor peste SIE.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Cristian

  25 octombrie 2015 18:15

  ospiciuvirtual.blogspot.ro

  raspunde comentariului
 • Gopo

  04 august 2015 18:16

  Un amarat de capitan ca Jean Danjou e nimic pentru el.Slugoiul lui Cozma e ditamai generalul cu o intreaga constelatie pe epoleti.Dumnezeule cum ar fi fratioare sa mori pentru o jigodie din asta?

  raspunde comentariului
+