HomeActualitateCampanie BOR: „Împarte o agheasmă cu Preafericitul Daniel”

Campanie BOR: „Împarte o agheasmă cu Preafericitul Daniel”

Impresionaţi de succesul de public pe care l-a avut recenta expoziţie de moaşte de la Iaşi, mai-marii BOR sunt decişi să demareze un nou proiect cultural de anvergură: lansarea de sticle şi cutii de agheasmă personalizate, pentru credincioşi. „În două-trei săptămâni sperăm să putem termina de numărat banii de la Cuvioasa Parascheva, ca să ne apucăm de acest proiect, a declarat un înalt prelat, între două reprize de numărat bancnote”.

Deja mii de preoţi din teritoriu lucrează la sfinţirea apei, după o reţetă absolut secretă, în aşa fel încât, până de Crăciun, BOR să poată scoate pe piaţă primul lot de agheasmă personalizată. Pe cutii vor fi scrise numele Preafericitului, dar şi a altor fericiţi din teritoriu – mitropoliţi, episcopi, arhiepiscopi sau chiar simpli preoţi – depinde la cine vrea enoriaşul să meargă banii: dacă vrea să meargă la patriarh, cumpără o sticlă sau o cutie pe care scrie „Împarte o agheasmă cu Preafericitul Daniel”, pentru că jumătate din bani se vor duce direct în buzunarele PF Daniel, iar cealaltă jumătate, în mod corect, se vor duce la Catedrala Mântuirii Neamului.

Potrivit unor surse bine informate, după cutia de 0,33 şi sticla de un litru, care vor fi lansate în curând, BOR intenţionează să scoată şi bidonul de cinci litri, pentru familiile cu mulţi copii de culoare, aşa încât puradeii să nu se mai înghesuie, ca de obicei, să ia ei primii agheasmă. Pentru evitarea aglomeraţiei, sticlele cu agheasmă vor fi distribuite în bisericile, mănăstirile şi supermarketurile din toată ţara, sub deviza: „De Crăciun, fii mai bun, fii adevărat: bea agheasmă, nu prostii, berea-i de rahat”.

„Vom difuza spoturi publicitare la greu şi chiar vom insista pe lângă CNA ca toate televiziunile să fie obligate să difuzeze anunţul: „Consumaţi zilnic cel puţin doi litri de apă sfinţită”, a mai declarat prelatul citat.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare