HomeActualitateCardul de sănătate ne bagă Sănătatea în draci

Cardul de sănătate ne bagă Sănătatea în draci

Un fenomen paranormal absolut înfricoșător s-a petrecut în România. Cetățeanul Mitel Starețu, pensionar, a intrat la medicul de familie respectând ritualul tradițional: flori, cutie cu bomboane și o sută de lei din pensia tocmai sosită. Totul a decurs normal până când dl Mitel a prezentat noul card de sănătate, instrumentul denunțat ca satanic de mulți duhovnici ai neamului. În acest moment, forțe ale întunericului acționând conjugat au silit-o pe doamna doctor să-i dea în cap pacientului cu obiectele depuse ca ofrandă.

Martorii afirmă că posedata s-a manifestat extrem de violent, urlând gutural într-o limbă necunoscută și acuzându-și victima (pe românește) că vrea să-i ofere foloase necuvenite. Mai mult, pensionarul înspăimântat a fost controlat la pielea goală, pentru a i se diagnostica eventualele microfoane plantate de către demonul DNA. La final, pacienții aflați în așteptare au fost alungați cu brutalitate, după ce dracii din doamna doctor au observat că toți au sacoșe, buchete și plicuri pregătite. 

Dl Starețu a intuit că numai cardul de sănătate a determinat o asemenea reacție deoarece auzise despre reacțiile monahilor care îl refuză, considerându-l unealtă a Diavolului. În consecință, s-a înscris și la un consult oferit de cunoscutul duhovnic Clorhidrenie Țopa, aprig adversar al cardurilor de orice fel. Acesta a confirmat că noul instrument livrat populației de oculta masonică este unul ticsit cu demoni încorporați, programați să-i alunge pe cei cu adevărat pozitivi în istoria noastră: Șpagathon, Ciubuccai, Șpertzegor și Ploconith.

Colectivul de monahi-exorciști condus de Clorhidrenie s-a angajat să nu precupețească niciun efort în lupta sfântă de combatere a cardurilor și documentelor biometrice, declarându-se gata să moară de gât cu necurații aruncãtori de pucioasă spre ce are mai de preț dreapta credință.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare