HomeActualitateCare este cel mai bun salon pentru vopsit si...

Care este cel mai bun salon pentru vopsit si decolorat din Bucuresti

Te-ai saturat de aspectul fad al parului si ai decis ca este cazul sa iti schimbi look-ul? E o idee excelenta, mai ales ca se apropie primavara, un anotimp ideal pentru a te rasfata cu o noua imagine. Sezonul ne intampina cu culori de par luminoase, nuante vesele si tendinte noi, care vor bucura sufletul oricarei femei.

Poate cel mai important pas inainte de o schimbare de look este sa te orientezi catre un salon capabil sa iti transforme visele in realitate. Noi, echipa de la 1Dream Beauty Studio, suntem specializati in vopsitul parului, dar si in decolorarea profesionala a acestuia. Stilistii in frunte cu Raluca Racovita, unul dintre cele mai importante nume de pe piata romaneasca de beauty, iti garanteaza ca vor obtine culoarea pe care ti-o doresti fara ca parul tau sa aiba de suferit. Afla de mai jos ce servicii iti punem la dispozitie!

O culoare noua te pune altfel in evidenta, iti lumineaza trasaturile si te face mai fericita. E demonstrat ca simplul act de a trece pe la salon si de a-ti schimba look-ul, cu ajutorul unui profesionist, iti imbunatateste dispozitia si iti aduce incredere in tine. In functie de alegerea pe care o faci, vei vedea cum culoarea te schimba de la interior: nu degeaba se spune ca blondele se distreaza mai bine, roscatele au barbatii la picioare, iar satenele si brunetele sunt sexi si misterioase. In 2019 se poarta culorile naturale, dar bogate si cu reflexii vii, iar stilistii nostri vor sti cum sa te aduca in pas cu moda si sa te puna in acelasi timp in valoare.

Lucram cu produse profesionale de top si imbinam eficienta acestora cu mainile pricepute si experienta personalului nostru. Dar mai avem un atu: ne place sa discutam cu clientele noastre, sa le rasfatam si sa le facem fericite. De la noi vei primi intotdeauna o vorba buna si o opinie sincera: iti respectam dorintele, dar iti vom preciza atunci cand ceea ce vrei nu ti se potriveste si iti vom recomanda intotdeauna look-ul care te va face sa arati de milioane. De asemenea, iti vom oferi cele mai bune sfaturi despre cum poti pastra mai mult timp culoarea pe care ai ales-o si cum sa iti ingrijesti parul.

[image image-id=”50140″ height=”400″ width=”400″ image-title=”balayage”]

Vopsit Balayage

Suntem specializati in vopsit balayage, cel mai dorit trend al ultimilor ani, un look tineresc si plin de prospetime. Este tehnica de vopsire a parului pe care ti-o recomandam daca iti doresti o culoare pe care o poti intretine usor, care sa arate natural si sa se potriveasca oricarei fizionomii.

In cazul in care iti plac culorile clasice, te vom ajuta fie cu o reimprospatare a nuantei pe care o ai deja sau cu vopsirea radacinilor, dar echipa noastra iti sta alaturi si pentru o schimbare de look: cum am spus, primavara e un moment propice pentru astfel de decizii.

Vopsitul in degrade este ideal pentru fetele si femeile care isi doresc tonuri naturale, cu un joc de culori ce ofera prospetime si care da impresia de volum. Fie ca alegi o varianta clasica, precum satenul cu suvite aurii sau un roscat cu varfuri aramii, abia asteptam sa te facem fericita.

Daca inca te pasioneaza tonurile ombre, nu-ti face griji, si noua ne plac in continuare. Poti fi sigura ca de la noi de la salon vei pleca cu o nuanta de ombre in tendinte acum, adaptata la ceea ce se cere pe piata de beauty in 2019.

Suvitele nu se vor demoda niciodata! Poti apela la ele daca iti doresti o schimbare de look care sa nu implice decizii radicale. Iti poti inchide sau deschide parul, poti alege culori vibrante sau pasteluri la moda acum.

Asa cum ti-am promis, tot la noi poti sa apelezi si daca iti doresti sa iti decolorezi parul. In cazul in care esti bruneta si te-ai visat mereu blonda, ne vom asigura ca parul tau va ramane in cea mai buna stare dupa acest proces de transformare. Este stiut faptul ca decolorarea parului afecteaza profund firul de par si ca poate provoca daune iremediabile pe termen lung, dar profesionistii nostri au experienta necesara pentru a evita aceste riscuri. Folosim oxidanti de 6,9 sau 12%, in functie de cat de drastica trebuie sa fie schimbarea, si tratamente cu Olaplex, care iti vor salva parul de la degradare. Va fi mai matasos si mai frumos decat inainte sa vii la salon.

[image image-id=”50141″ height=”400″ width=”400″ image-title=”olaplex”]

Olaplex

Ne mandrim ca suntem cel mai bun salon din Bucuresti unde poti sa iti vopsesti si sa iti decolorezi parul si abia asteptam sa te cunoastem si sa iti demonstram de ce 1 Dream Beauty Studio este locul potrivit pentru a face o schimbare de look in primavara aceasta. Consulta oferta noastra de preturi pentru nevoile tale si fa-ti o rezervare la 0728 580 314! Te asteptam la sediul din Strada Nicolae G. Caramfil Nr. 40, Bucuresti, pentru ca visul tau sa devina si visul nostru!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare