HomeActualitateCASTING: probe pentru noii jurați Masterchef

CASTING: probe pentru noii jurați Masterchef

Jurații de la Masterchef au fost concediați.

Motivul se pare că ar fi faptul că cei trei au dovedit niște slăbiciuni inadmisibile pe parcursul emisiunii.

De exemplu, deși au fost instruiți în acest sens și contractele semnate de concurenți permiteau, niciunul dintre ei nu a dat vreunuia nici măcar o palmă după ceafă, mulțumindu-se să zbiere, să arunce cu platouri pe jos, să le zică că nu sunt buni de nimic și să se uite lung și urât în ochii lor. De asemenea, deși știau că nu există un pericol real de deces al vreunui participant, întrucât pe parcursul întregului show SMURD-ul a stat la ușa studioului pentru a interveni rapid, jurații nu au reușit să producă concurenților suficient stres încât aceștia sa plângă în fata camerelor, să se bata între ei sau să încerce să se sinucidă, ceea ce ar fi adus un rating frumos emisiunii.

Acum PRO TV caută noi jurați, ale căror abilități personale să înlăture neajunsurile create de cei vechi.

Noii jurați Masterchef trebuie să fie simpatizanți ai Klu Klux Klan, Gestapo sau cel puțin ai Skinhead.

Una din probele de casting constă în vizionarea unui film care înfățișează torturi umane cu un grad ridicat de violență, în timpul căreia se monitorizează reacțiile privitorilor. Cei care vor vomita, vor plânge sau își vor acoperi ochii cu mâinile vor fi eliminați din casting. Vor rămâne cei pe care vizionarea îi relaxează în mod vizibil și care, la sfârșitul filmului, vor putea oferi cele mai originale sugestii de torturi suplimentare.

O altă probă constă în uciderea printr-o metodă liber aleasă a unui pisic de două luni, tărcat și jucăuș, fără ca potențialul jurat să arate vreo ezitare sau vreo emoție pe parcursul crimei.

Ulterior selecției finale, noii jurați Masterchef vor parcurge un training intensiv de o lună, în care vor deprinde tainele celor mai sofisticate metode de intimidare și presiune psihică de la foști securiști și torționari comuniști.

Preselecțiile concurenților Masterchef pentru sezonul 5 au loc intre 7 iunie și 6 iulie în diverse orașe din țară. Vă doresc mult succes!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare