Caut domn serios, de 60 de ani și femeie gravidă, nefumătoare, să-l violăm pe Dragnea și să ieșim cu decretul!

de Spartakus , 19 ianuarie 2017
Caut domn serios, de 60 de ani și femeie gravidă, nefumătoare, să-l violăm pe Dragnea și să ieșim cu decretul!

Chiar dacă nu i-a ieșit, deocamdată, pasiența cu scoaterea penalilor din pușcării, guvernul de ordonanțe, lachei și mișei al lui Dorel Găurel Dragnea nu se lasă și, foarte probabil, va încerca să pună iar problema pe tapet cu ocazia primului viscol mai puternic, să fie sigur că nu mai ies cioloșiștii și soroșiștii în stradă.

Citește si: Criza penitenciarelor, rezolvată: pușcăriașii vor primi arest la domiciliile votanților PSD!

Până atunci, pușcăriașii de toate culorile, etniile și delictele așteaptă cu sufletul la gură ca tatăl lor din Teleorman să dea grațierea, ca să poată ieși iar pe străzi, la ciordit, tâlhărit, dat în cap. Pentru că noul guvern PSD este atât de social-democrat, atât de apropiat de nevoile infractorilor încât nu se gândește, iată, doar la hoții din Partid, ci și la hoții din toată țara. Și nu numai la hoți, ci la orice individ certat cu legea. Dacă vă uitați atent pe proiectul de lege scris după dictare de sinistrul de Justiție, Florin Iordache, după notițele lui Dragnea, din cabinetul lui Dragnea și cu secretara lui Dragnea, veți vedea că de grațiere vor beneficia categorii care n-ar trebui scoase la lumină nici dacă le-ai da drumul pe o insulă pustie, că ar fi în stare să violeze toată flora și fauna de acolo.

Căci ia fiți atenți ce zice faimosul proiect: ”Se grațiază cu jumătate pedepsele aplicate celor care au împlinit 60 de ani, femeilor gravide și celor care au în întreținere minori cu vârsta până la 5 ani, indiferent de infracțiunea pentru care au fost condamnați.” Carevasăzică, nu doar hoții mărunți, găinarii și borfașii vor avea pedepsele reduse la jumătate, ci și violatorii, tâlharii, pedofilii, criminalii, criminali în serie etc. De pildă, dacă un tată are șase copii, violează cinci dintre ei, dar al șaselea are patru ani, el are pedeapsa redusă pe jumate. La fel, tăticii și mămicile care fac ore suplimentare pe tramvaiul 45 și pe mașina 331, la șutit portofele, vor scăpa acum cu decretul, cum ar veni, pentru că fac parte dintr-o nuanță socială cunoscută pentru apetența ei pentru făcut copii mulți. Practic, nu cred să existe vreun hoț de buzunare care să nu fie inclus, astfel, în legea amnistiei, fiindcă, se știe, orice găinar care n-are acasă pe puțin șapte copii minori și-a ratat cariera.

În altă ordine de idei,  dacă un domn respectabil, fost securist, fost bășinos prin platourile TV, actualmente pușcăriaș, a furat 60 de milioane de euro, dar are peste 60 de ani, el va avea pedeapsa înjumătățită și nu mai fi nevoit să dea înapoi niciun leuț din banii furați. Până și duamna Udrea ar putea scăpa basma curată dacă se milește cineva de ea și-i dă o sarcină, dar nu de partid, cum a tot primit, săraca, ci din aia cu finalizare la nouă luni jumate. E adevărat că, la câte milioane o fi șmenuit ea cu Cocoș, ar fi nevoie de sarcini f. f. dese, cel puțin anuale și cel puțin până la vârsta de 70 de ani, ca madam Adrian Iliescu, dar ce nu face Nuți pentru libertate?

În aceste condiții, cum eu am deja un copil de cinci ani, deși n-am furat în viața mea decât meserie, de alții mai buni, mă gândesc că m-aș încadra perfect în condițiile decretului de grațiere și amnistie propus de PSD. De aceea, m-am gândit să dau un anunț la mititica publicitate, prin care să solicit unui domn de peste 60 de ani, serios, familist, titrat, și unei femei gravide, nefumătoare și cu analizele la zi, să ne asociem în vederea violării cu perversiuni a tovarășului Liviu Dragnea, zis și Găurel. Având în vedere că domnul peste 60 de ani nu mai e la fel de bun la viol cum ar fi fost în tinerețe, iar doamna viitoare mămică nu-l poate viola fiziologic pe mustăcios, este clar că îmi voi asuma personal sarcina babardirii propriu-zise a lui Dragnea. Cu lumânărele parfumate, cu alifie, cu tot dichisul. Ei trebuie doar să-l țină, să nu fugă, că de restul mă ocup eu. Și le promit că nu pățim nimic, ci scăpăm toți, cu decretul dat chiar de pesedei. Căci, dacă nu-l violăm noi acum pe Dragnea, tare mi-e teamă că până la primăvară ăsta devine premier-dictator și cel puțin patru ani de-acu înainte ne cam fxxe pe toți.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • mara

  14 februarie 2017 20:00

  donule, nu este necesar sa cauti doi, pune-i ei cravata la gaura si leago la lindic , o sa vezi ce nimereala.

  raspunde comentariului
 • mara

  14 februarie 2017 19:59

  donule, nu este necesar sa cauti doi, pune-i ei cravata la gaura si leago la lindic , o sa vezi ce nimereala.

  raspunde comentariului
 • grisa

  03 februarie 2017 15:30

  Bravos natiune !Asa-ti trebuie cand, in loc sa te prezinti cu onor la vot, te-ai dus la schi, ai tras de-o petrecere neaosa cu manele. Acum puteti canta toti i cor " Offffff viata mea, CUm ne-o mai trage dracneeeaaaa

  raspunde comentariului
 • grisa

  03 februarie 2017 15:30

  Bravos natiune !Asa-ti trebuie cand, in loc sa te prezinti cu onor la vot, te-ai dus la schi, ai tras de-o petrecere neaosa cu manele. Acum puteti canta toti i cor " Offffff viata mea, CUm ne-o mai trage dracneeeaaaa

  raspunde comentariului
 • Andrei

  25 ianuarie 2017 15:40

  Mai lasatil nul mai speriati cu violatul ca el si asa nu doarme noapte,de grija,ca va ajunge la puscarie,mai bine sa caute sa aiba valiza pregatita cu sapunuri si uleiuri exotice sa poata atrage Gay de el ca sa-i faca frectie masaje si in abianta colegilor de celul romantica viseza si spune totul.

  raspunde comentariului
 • lulu

  24 ianuarie 2017 22:09

  N-am stiut ca Gabi Firea are o sora geamana cu mustacioara.

  raspunde comentariului
 • lulu

  24 ianuarie 2017 22:06

  tOTI MINISTRI CIOCUL MIC! SINGURUL CARE IESE LA DECLARATII ,GHICI CINE E???

  raspunde comentariului
 • Lupsa

  24 ianuarie 2017 15:05

  Oferta sigura in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte cunostinte minime de utilizare a calculatorului word, pdf, email, internet, seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • Ghita Raspopitul

  23 ianuarie 2017 11:34

  Multi politicieni romani sunt bine intentionati. Ei vor sa-si faca loc in puscarii si sa aiba si conditii mai bune de scris carti, asa ca Voiculescu si de f..tut asa ca Borcea.

  raspunde comentariului
+