Ce fac fotbaliştii după Mondiale

de Marius Gheorghiu , 15 iulie 2014
Ce fac fotbaliştii după Mondiale

Nici nu se auzise încă fluierul de final al Mondialului brazilian, că presa a şi început să dea detalii despre ce vor face, în continuare, protagoniştii acestui turneu şi numai ei.

- Portughezul Ronaldo va fi angajat definitiv la KFC, pentru că joacă în reclame mai bine ca pe teren

- Uruguaianul Suarez a primit mii de cereri de angajare de pe tot mapamondul, din partea unor cetăţeni care susţin că rottweilerii şi ciobăneştii lor sunt mici căţei pe lângă agresivul atacant, singurul căruia i se potriveşte plăcuţa aia cu “Nu intraţi, câine foarte rău!”.

- Argentinianul Messi a recunoscut că fără reclama aia la şamponul anti-mătreaţă n-ar fi putut lua “Balonul de Aur”.

- Portarul brazilian Cesar, neconsolat încă după meciul cu Germania, s-a întors acasă şi priveşte în fiecare zi în gol. În gol. În gol. În gol…

- Piesa “Don't cry for me, Argentina!” se bucură, în cluburile şi discotecile din Germania, de un mare succes, fiind cântată adesea împreună cu cover-ul “Don’t cry for me, Brazilia!”.

- Italianul Pirlo a devenit bunic pentru a doua oară. Cu toate astea, încă nu s-a retras din fotbal până nu face o echipă din nepoţi.

- Germanul Gotze a recunoscut că adevăratul lui nume e Gheo, iar părinţii lui sunt români, Gheorghe şi Maria. Ca să nu facă mişto copiii de el la şcoală, părinţii i-au spus Mario Gheo şi au adăugat un tze, să sune nemţeşte.

- Belgianul Lukaku s-a întors la tribul din care face parte, primind pe viaţă banderola de şef de trib.

- Grecii s-au eliminat singuri în optimi, de teamă să nu-i huiduiască suporterii acasă că au muncit prea mult în străinătate.

- Victor Piţurcă a pierdut zece mii de euro la barbut, dar a câştigat zece mii o sută la păcănele. Avantaj Piţurcă, no?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+