HomeActualitateCe fac vedetele în caz de cutremur?

Ce fac vedetele în caz de cutremur?

Mulți oameni au nevoie de modele în viață. Asta se întâmplă pentru că mulți nu știu ce să facă în anumite situații. Acest fapt este valabil și în cazul unui seism cu magnitudine mare. Iată ce ar face vedetele autohtone în caz de cutremur. Nu o să vă ajute foarte mult, dar e bine să știți.

PF Daniel. Nu face nimic, pentru că poartă la gât cel mai scump crucifix sfințit chiar de el, deci nu i se poate întâmpla nimic rău. Problema lui PF Daniel nu e cum să supraviețuiască la cutremur, ci după, când vor fi pagube mari și sărăcie. Atunci, Preafericitul, prin puterea ce i-o dă Dumnezeu, va revendica victimele ireconoscibile ale cutremurului și se va lansa în afaceri cu moaște proaspete.

Bianca Drăgușanu. Are șanse foarte mari de supraviețuire după ce s-a dotat preventiv cu airbag-uri subcutanate. Fiind, practic, vorba de niște baloane elastice, sistemul de apărare al Biancăi rezistă bine la lovituri, dar are o slăbiciune la penetrări. Ca-n viață!

Alexandru Arșinel. Singura lui grijă e să nu se lovească la cap, pentru că medicina se dovedește deocamdată incapabilă să realizeze transplantul de creier.

Cătălin Botezatu. Se află într-o situație mai dificilă, motiv pentru care are nevoie de un sistem de avertizare care să-l anunțe de producerea seismului cu cel puțin cinci minute înainte. În primul rând, e greu să fugi cu un bărbat în spate și, în al doilea rând, e nepoliticos să nu-l lași să termine.

EBA. N-o interesează seismurile și cutremurile, pentru că ea stă la Bruxelles. Plus că EBA nu-l cunoaște pe Richter și n-a fost niciodată pe scara lui.

Chuck Norris. Nu există cutremure, ci doar momente în care Chuck strănută.

Victor Ponta. Deține avantajul dualității: dacă o mierlește senatorul, rămâne premierul. Sau invers.

Crin Antonescu. „Cum, a fost cutremur? Când? Ieri la prânz? L-am ratat și p-ăsta!“

Traian Băsescu. „Cum, a fost cutremur? Câte grade a avut? Șapte? Mda, normal că n-am știut nimic, eu încep să simt ceva abia de la 30 în sus“.

Dan Voiculescu. Are 50% șanse de supraviețuire. Dacă e lovit în față, riscul e mare. În schimb, dacă e lovit în dos, există acolo Gâdea și Badea care atenuează șocul.

Florin Salam. Chiar dacă pică palatul, măcar se bucură că s-a ales praful de tot.

 

Vrei să afli cum se comportă oamenii simpli în caz de cutremur? Ce face olteanul, moldoveanul, țiganul etc? Atunci cumpără . Nu te scapă de cutremur, dar măcar mori răzând. Iar dacă supraviețuiești, ai ce citi până vin salvatorii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare