Ce gest șocant va comite Mircea Badea în această seară?

de George Bonea , 16 ianuarie 2013
badea

În timp ce-mi împătuream niște mămăligă-ntr-un ziar, pentru pescuit, am citit în Jurnalul național că astăzi Mircea Badea va face un gest șocant în timpul emisiunii. M-am panicat serios, pentru că asta o să-mi sperie peștii. Dar oare ce va face Badea diseară?

- Va recunoaște că-i fiul nelegitim al lui Dan Voiculescu. Asta va dărâma toate teoriile privind Badea și linsul, fiind evident că la mijloc e o sugere. Și, încă o dată, lumea nu va mai spune despre Badea că-i papagal, ci pisicuță.

- O să fie sincer și-o să recunoască faptul că e homosenzual. Își va cere scuze în fața poporului și va recunoaște că-i implicat într-o relație serioasă cu Gâdea și Ciutacu, toți fiind adepții poziției „morman à troa”.

- S-a înscris în PDL. Nu mai poate suporta presiunea, așa că va recunoaște că-i băsist. Cercetătorii au descoperit că homofobii sunt, de fapt, homosexuali frustrați. La fel și antibăsiștii. Sunt băsiști frustrați.

- Se însoară cu Carmen Brumă. Și după ce o va cere în genunchi de nevastă îi va propune să se mute la el, cu mama, tata, bunica, verișoara, nepoții, străbunicii, cumnata, socrul și soacra.

- Va înjura autorul acestui material și-l va provoca la un meci de bambilici. Pentru că atât știe să facă.

- Se va sinucide spiritual. Îl va chema în studio pe prietenul Oreste, care-i va recita din Harry Potter în timp ce Badea va tranzita din trupul său în fundul fiecărui polițist înjurat.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+