HomeActualitateCe oficiali importanți vor fi prezenți la înmormântarea Regelui...

Ce oficiali importanți vor fi prezenți la înmormântarea Regelui Cioabă?

Astăzi are loc înmormântarea Regelui Florin Cioabă și așa cum era de așteptat se vor prezenta numeroase vedete și personalități importante ale lumii. Pe lângă Vadim Tudor, Buni Cocar și Lorin Fortuna, veniți să păzească sufletul lui Cioabă de reptilienii puși pe un atentat pe plan metafizic, la eveniment și-a anunțat prezența și Darth Vader, Lordul Romilor Sith și Căldărari Stelari.

Darth Vader a declarat că este o pierdere uriașă pentru întreaga galaxie, dar are încredere că moștenitorul lui Florin Cioabă se va dovedi un adevărat padawan și-o să mânuiască virtuos sabia laser. Ca să destindă atmosfera, Vader s-a dus direct la Dorin Cioabă și încercând să-și păstreze mina serioasă i-a spus: „Cioabă, I`m your father!”. Invitații și-au dat seama că-i o glumă afirmând „a dracu` pielea arsă pe tine Vadere, ai chef de glume!”.

Tot la eveniment s-a prezentat și Spock, scuzându-se că nu poate sta și la masă fiind nevoit să se prezinte și la nunta unui bulibașă romulan.

O mână de ajutor au dat și minionii, prieteni buni și vechi ai familiei Cioabă. Aceștia au ajutat la colivă, împărțeală și aruncatul banilor. „Bapala tigala corasona pleosc. Moriro!”, a declarat un minion în lacrimi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare