Ce semnificații oculte are gestul Elenei Udrea?

de Spartakus , 10 februarie 2015
Ce semnificații oculte are gestul Elenei Udrea?

Pe zi ce trece, ne dăm seama că Elena din Pleșcoi este o demnă urmașă a Elenei din Titu: savantă de renume mondial în sucit gâtul președinților la andropauză, soție exemplară pentru Cocoș, cu care a împărțit averea englezește când a auzit că vine DNA-ul peste ei, mamă iubitoare pentru cocoșeii lui Cocoș, pe care i-a pitit la loc sigur, etc etc. Și, ca și cum n-ar fi fost de ajuns, la toate aceste calități care nu se întâlnesc, într-o singură femeie, decât o singură dată pe secol și numai dacă o cheamă Elena, s-a adăugat ieri cunoștințele ezoterice care l-ar face pe Umberto Eco să se simtă mărunt.

Gestul ei de a-și duce mâna la nas a făcut deja să curgă râuri de cerneală și de pixeli și nimeni nu și-l explică. Totuși, pentru că și noi suntem niște specialiști mai tari ca Udrea în ezoterie, vrăjitorie, vrăjeală, semiotică și lichide seminale, vă dezvăluim câteva dintre posibilele conotații ale acestui gest.

*se știe că Elena Udrea are mult sânge rece – nu doar în păsărică, așa cum zicea un primar – ci, în general, în corp. Ieri, din cauza emoțiilor puternice, a bufnit-o epistaxisul și, cum nu putea să se culce în ultima bancă, stând cu mâna dreaptă în sus, căci deputații ar fi luat-o ca pe o invitație și ar fi sărit pe ea, a preferat să-și astupe nara cu mâna.

*a fost, într-adevăr, cum spunea ea, un gest adresat unei persoane dragi, însemnând ”Traiane, o să-ți crească nasul, m-ai sedus și m-ai abandonat, curvaru’ naibii!”

*era răcită, îi curgea nasul și n-a vrut să scoată batista Gucci, pe care o ținea pentru când o să se împuște în gât, ca Năstase la arestare.

*a vrut să le arate parlamentarilor că face biluțe mai frumoase ca ei.

*a sperat că o s-o vadă Francis Ford Coppola și-o s-o distribuie în următorul lui film cu mafioți, intitulat ”Nășica”.

*a fost un gest dedicat tot lui Traian Băsescu, dar însemnând: ”Traiane, ieși de sub masă și fii bărbat! Vrei să narez tot ce știu?”

*i-a transmis Alinei Bica: ”Fată, dacă iau cu cinci ani de pușcărie mai mult ca tine, recunoști că am tras mai bine pe nară?”

*gestul i-a fost adresat, de fapt, lui Victor Ponta (adică tot o persoană dragă) și el înseamnă: ”Viorele, fugi cât mai poți, că aici se-mpute treaba”.

*a vrut să-și dea seama, pentru prima oară în viața ei, dacă poate să-și vadă lungul nasului.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • gimi

  11 februarie 2015 19:49

  aproximez matematiq un reprosh ""mi-atzi promis o formalitate ce se savârsheste repejor Pinochioshilor kare sunteti domniile voastre httpswww.youtube.comwatch?v=f5_faccUI68

  raspunde comentariului
 • ha-ha

  11 februarie 2015 15:51

  sau a indicat locul unde mai este inca virgina nara dreapta

  raspunde comentariului
+