Ce spun vedetele despre despărțirea Marin – Bănică?

de George Bonea , 11 ianuarie 2013
andreea_marin_stefan_banica_01_468da320ba-1

- Oana Sârbu: „Mihai, tu ai făcut-o?”

- Mihaela Rădulescu: „N-am știut că s-au despărțit, dar m-am bucurat când am auzit”

- Iulia Vântur: „Îmi pare rău pentru Ștefan, dar acum pot prezenta Surprize, Surprize?”

- Monica Gabor: „Vreau să mă întorc în țară. Ștefan Bănică a fost mereu obsesia mea, dar era cu Andreea și noi moldovencele avem o regulă, nu ne băgăm… glumesc, eram ocupată cu modellingul.”

- Ioana Tufaru: „De când așteptam. Adevărul e că pentru mine se desparte Ștefan de Andreea.”

- Daniela Crudu: „Îmi pare rău să aud asta, dar este evident de ce se despart. Niciun bărbat nu vrea o femeie inteligentă în viață. Toți caută o asistentă, așa ca mine.”

- Radu Banciu: „Andrrrea Marrrrin a mâncat bătaie, ăsta-i adevărrrrul. O bătea Ștefan ca pe tobă, d-aia s-au despărrrrțit. Să nu mintă Andrrrea, că știe toată lumea că-i bătută de-i sarrr capacele.”

- Bianca Drăgușanu: „Pe cuvântul meu că dacă nu aveam programat să mă despart de încă trei ori de Cristea și să mă mărit cu Bote, mă combinam și cu Andreea.”

- Patriarhul Daniel: „Conform canoanelor bisericești, Andreea și Ștefan nu au voie să se ardă. Dacă se ard, ne vom asigura să nu fie niciun preot acolo.”

- Vadim Tudor: „Mi-au spus securiștii mei că-i mâna masonilor unguri și-a lui Băsescu. Ei au dorit să destrame cel mai reușit cuplu din România, după mine și soția mea. E o diversiune a matrozului chior, despărțitor de ape și cupluri.”

- Marean Vanghelie: „Io am auzit că Andreea a plecat de la Bănică, dar pe cuvântul meu dacă am luat-o io. Nu știu nimic, declar pe persoană fizică.”

- Victor Ponta: „Acum că e singură, și evident are mai mult timp liber, ne gândim s-o punem pe Andreea Marin la CSM. O zână ar face minuni.”

- Traian Băsescu: „Dacă se întâmpla asta pe vremea lui Boc, spunea lumea că a tăiat el 25% din sentimentele din relație.”

- Un tânăr ajutat de Andreea Marin acum 15 ani: „O mai puteți ajuta pe mama să vină-n țară că și-a uitat cizmele și periuța de dinți?”

- Gigi Becali: „Nu mă interesează, bă-băiatule, de Andreea și Ștefan. Ce? Ștefan ăsta joacă bine? L-am văzut pe un DVD și îi tremură genunchii ca la pensionari. D-aia a decis să-l părăsească Andreea.”

- EBA: „Am auzit și-mi pare răuri, dar și eu cu Hrebe m-am separeuri și știu cum sunt. Andreea trebuie să-și găsește un bărbat ca Syda, care stă cu tine toate viețurile dacă nu scapi de el într-o săptămânuri.”

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+