HomeActualitateCe zic politicienii români despre unirea cu Basarabia

Ce zic politicienii români despre unirea cu Basarabia

După ce ieri a avut loc, în București, o nouă manifestație pentru unirea Basarabiei cu România, reporterii noștri fictivi au reușit să obțină, în exclusivitate, reacția unora dintre cei mai reprezentativi oameni politici români pe această temă.

Traian Băsescu: Hăhăhă, păi cum să nu fiu de acord, păsărică, moldovenii de peste Prut mă iubesc cu adevărat. Când mă duc acolo mă simt aproape la fel de bine ca-n Arad sau ca la secui, hăhă! Păi și la ce vin ars și fetițe dulci au pe acolo, cum să nu fiu de acord?

Gigi Becali: Bă băiatule, pac-pac, dacă mă bagă ăștia în Parlament, o să vedeți că o să fac din Basarabia pământ românesc, mă-nțelegi? Și dacă comentează rușii ceva, bam, cumpăr io tot pământul de acolo și le-am închis gura la zdrențele alea comuniste.

Ion Iliescu: Domnilor, problema este mai complexă și are multe aspecte. Basarabia, blocată între sinergia faptelor, meandrele concretului și Rusia nu trebuie să se unească cu România. Bunul și scumpul meu prieten, tovarășul Voronin, a făcut tot ce i-a stat în putință să construiască și el, acolo, o democrație originală, așa cum mi-am dorit și eu.

Vadim Tudor: (multe fragmente neinteligibile, Tribunul nu-și luase medicamentele și încă mai avea probleme cu Zăvorancele).

Victor Ponta: Nu știu, s-o întreb pe mama, să văd dacă am voie să spun ceva.

Dan Diaconescu: Dom’le, la sondajul de aseară de pe OTV, 99% au fost de acord, deci e clar, trebuie să lupt și împotriva ciocoilor de acolo. N-au și ei vreun Oltchim, ceva, că încă mai am niște sacoșe cu bani de acu’ o lună și n-am ce să fac cu ei?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare