HomeActualitateCeața a luat autoritățile prin surprindere. Guvernul recomandă folosirea...

Ceața a luat autoritățile prin surprindere. Guvernul recomandă folosirea șoferilor cu deficiențe de vedere

Preocupate de campania pentru prezidențiale și dirijarea autocarelor cu credincioși către Iași la racla Sfintei Parascheva și la moaștele Sfântului Constantin Brâncoveanu, autoritățile locale au fost luate prin surprindere și în acest an de ceața groasă ce s-a lăsat pe drumurile Patriei.

“Este o ceață groasă, s-o tai cu cuțitul peste toate drumurile din sudul și estul României” – a declarat Ioan Rus, ministrul Tansporturilor. “Am fi intervenit, dar nu avem stocul necesar de cuțite pentru acest intervenție. Stocul a fost epuizat pe echipele de tăietori de frunză la câini atât de necesari în campania electorală. Așa că recomand prudență”.

Chestionat cu privire la această problemă, premierul României Victor Ponta a declarat că încă o dată, în astfel de situații se vede prevederea și înțelepciunea autorităților care speră că au eliberat suficiente permise de conducere pentru orbi și alte persoane cu deficiențe de vedere. “Recomand” – a sfătuit Premierul, “formarea de convoaie de autoturisme în zonele cu ceață deasă în spatele acestor șoferi care au capacitatea de a-și pipăi drumul”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare