Cel mai bogat câine din lume și-a cumpărat o cântăreață

de George Bonea , 08 aprilie 2012
dogpurse

E bine cunoscută moda vedetelor care își cumpără câini-geantă, genul de pechinez urât și blănos pe care îl țin în traistă ori subraț. Nu știi dacă transpiră excesiv ori le place să fie mereu gâdilate. Cu toate astea, invers nu a fost niciodată, cel puțin până acum.

Blanket, un câine din rasa „mic, drăguț și blănos”, a moștenit de la stăpânul lui 3 milioane de dolari. Ce îți e și cu stăpânii ăștia care nu pot face moștenitori, ci doar moșteniri. Și ce să facă un câine cu atâția bani? Să intre-n politică și să salveze maidanezii? Să promită bobițe cu vită pentru muritoarele de foame? Să iasă la agățat și să facă pe macho dog? Nu, Blanket și-a cumpărat ceva cu adevărat important și sclipitor: o cântăreață.

Nu o ține la subraț, dar își face toate nevoile cu ea, de trei ori pe zi, și o mai și plimbă prin oraș. Tânăra, la început de carieră, este încântată de ceea ce face și combină utilul cu plăcutul, făcând repetiții cu Blanket căruia îi cântă în strună mereu. Se și compară cu vedete celebre precum Paris Hilton, menționând că într-o zi va avea și ea câinele ei și, de ce nu, respect de sine.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+