Cele mai eficiente urări de Ziua Iubirii. Rezultat garantat!

de Dan Mazilu , 14 februarie 2013
Domnișoară serioasă, care tocmai vine de la cursuri

Special pentru cititorii săi iubăreți din cale-afară, revista Academia Cațavencu a alcătuit o colecție de mesaje de amor numai bune de trimis pe mail, SMS, MMS și alte alea. Faceți ca Ponta: selectați textul propus de noi, dați copy, frigeți-i apoi un paste, dați-i send și apoi așteptați rezultatul. E garantat!

 

Pentru fanii lui Einstein: „Nu încerca să găsești iubirea absolută, pentru că totul este relativ pe lumea asta”. Așa e. Fiți atenți la masa duduii, e-n relație direct proporțională cu energia la pat! Căutați una cu masă mică dacă nu vreți să vă frângă șira spinării. E= mc² e valabilă și-n budoar!

Urare de tip Romica Jurca: „Când un strop de ploaie va atinge gura ta, să știi că e o sărutare trimisă din partea mea”. Altfel de stropi vor fi trecuți la categoria „averse”, iar mângâierile în anumite zone vor fi „fenomene locale”.

Pentru alchimiștii orali: „A iubi înseamnă ceva foarte, foarte frumos. Tot ce spun se transformă în cuvinte de iubire”. Asta nu e bine. Ești și tu într-o intersecție, vrei să-i zici unui bou de mamă-sa și-ți iese „s-o iubesc pe mă-ta, fantasticule!”.

Dacă iubești cu tot corpul și cu toată casa ta, e bine s-o bagi pe-asta cu „Te iubesc cu răsuflarea, cu zâmbetele, cu tot corpul meu! Casa mea te vrea și ea!”. În loc de casă, scrie, după caz, „garsonieră”, „ap. 2 camere et. 2” sau, dacă ești șmecher, bagă acolo „vilă cu piscină în Pipera”.

E Dumnezeu pretenarul tău? Tu ceri și el se execută? Vrei și tu un zarzăr și el îți arde o livadă de cireși? Atunci bag-o pe-asta cu „i-am cerut lui Dumnezeu o floare și mi-a dat o grădină. I-am cerut un copac, mi-a dat o pădure. I-am cerut un râu, mi-a dat un ocean. I-am cerut un înger și mi te-a dat pe tine!”. De curiozitate: cere-i lui Dumnezeu și o soacră. Nu uita să ne zici ce ți-a dat!

Le ai cu statistica, te pasionează graficele? Bun, ești potrivit pentru urarea asta: „Sunt 6 miliarde de oameni în lumea asta. Nu știu de ce-ți dau mesaje. Poate pentru că 5.999.999.999 nu te pot înlocui???”. E bine așa. Doar n-o să fii fraier și să recunoști că la ăia 5.999.999.999 nu ai acces?!

Pentru cine nu știe de ce are portofelul gol: „M-am uitat în portofel și era gol, m-am uitat în buzunar și am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inimă și te-am găsit pe tine”.

Categoria „vrăjeală maximă, nici eu nu știu ce vreau să spun, dar e cu lacrimi, cu iubire, deci e de efect”: „Dacă ai fi o lacrimă în ochii mei, nu aș plânge niciodată”.

Una bună de spus oricărei soacre: „Știai că mama ta este o hoață? Deoarece a furat două stele de pe cer și le-a pus în  locul ochilor tăi!”. OK, puteți renunța la partea cu stelele, aia cu „mama ta” e oricum valabilă.

O știi pe-aia cu paradisul pierdut? Acum sună cam așa: „Stau să mă gândesc cum a fost viața mea înainte să te cunosc și nu reușesc să-mi amintesc mai nimic”. Las-așa, nici nu te mai chinui, că te-apucă dracii dacă-ți amintești!

Când mă gândesc la tine, dau în bâlbâială: „E greu să zic în vorbe simple cât de mult însemni pentru mine”.

Șmecherie de tip Irinel Columbeanu: „De fiecare dată când iubim, e ca și prima oară când am iubit”.

Nu te uita la ăla cu BMW, e bun și Loganul meu dacă mă iubești: „Dragostea e sentimentul acela care ne face mulțumiți cu ceea ce avem…”.

Perverșii, amatorii de bice pe cur și lovituri pe spinare s-o zică pe-asta cu „atunci când iubești și suferi. Cine nu suferă nu iubește!”. OK, arde-l, dă-i la felinare!

Când iubești, dragă, nu uita să utilizezi puțin și mâna, știi că-mi place: „pun un sărut în palma ta. Acum du palma la gură!”

Pfoai, ce-mi mai place să mă săpunesc! Ia cu tine și piatra pentru călcâie: „Anul ăsta m-am gândit să petrecem Sf. Valentin curat și sănătos. Hai să ne întâlnim sub duș!”

Categoria „oi fi eu fulg, dar tot în chiloți vreau să-ți ajung”: „aș vrea să fiu un fulg, să mă topesc în brațele tale, să-ți intru în suflet și în trup…”

De-a baba oarba cu neuronul stingher: „Trebuie să fii tare obosită, pentru că ai alergat toată ziua prin mintea mea!”

Fă și tu ce e mai ieftin. Cât te costă o poezie?! Dar, pentru efect, bag-o și pe-asta cu: „De Valentin sunt într-o dilemă: să-ți iau un Lamborghini sau să-ți scriu o poezie”. Dacă vrea Lamborghini nu veni să ne întrebi pe noi ce să faci.

Categoria „mint de n-am aer”: „Fiind departe de tine îmi dau seama că fără oxigen pot trăi, dar fără tine- nu!”

Folosiți cu încredere toate urările de mai sus, au efect sigur! Oferim garanție 5 ani.

Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+