Cetățenii turmentați știu acum cu cine să voteze: Băsescu e de-al lor

de Laurenţiu Muşoiu , 27 iulie 2020
Cetățenii turmentați știu acum cu cine să voteze: Băsescu e de-al lor

După o perioadă destul de îndelungată, cetățenii turmentați din Capitală ar putea scăpa de dilema: Eu cu cine votez?

Cetățenii turmentați din București s-ar putea vedea din nou reprezentați de un candidat la funcția de primar general, la alegerile locale ce ar trebui organizate în toamna acestui an.

Europarlamentarul Partidului Mișcarea Populară (PMP), fostul președinte Traian Băsescu, ar putea intra în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei.

Astfel, cetățenii turmentați din București s-ar putea vedea din nou reprezentați în fruntea administrației publice locale, după ce au ajuns să aibă unul de-al lor și în fruntea Guvernului, pe profesionistul Ludovic Orban.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  11 august 2020 19:29

  V-A FI DESCHIS CATE UN MALL , LA FIECARE COLTZ DE STRADA ? NUUU ! PALL MALL SE POATE SPUNE , CA V-A FI LA FIECARE COLTZ DE STRADA , SUS PE FIRMAMENTUL FIECARUI CHIOSCH DE STRADA , CA SCOATE ECONOMIA , DIN PANDEMIE , CA SUNT MICI , ANTEPRENORI .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  06 august 2020 23:21

  DACA FACEBOOK , A INCHIS 120 DE CONTURI DIN ROMANIA , CARE-L PROMOVA PE DONALD TRUMP , PAREREA MEA ESTE , CA SUNT CETATENI AMERICANI , DIN AMERICA , CARE SI-AU DESCHIS CONTURI DE FACEBOOK , IN ROMANIA . NU-I CU NIMIC NEOBISNUIT , DAR SUNT VIITOARELE ALEGERI , SI ASTA-I TREABA !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  05 august 2020 19:05

  AM IMPRESIA CA 5 G , ESTE BUNA PENTRU O FIRMA DE PACHETE DIN AMERICA , DAR AM UITAT NUMELE FIRMEI , ESTE O FIRMA CARE A TRIMIS SI O RACHETA IN SPATIU . MI-AM ADUS AMINTE , NUMELE FIRMEI , FIRMA SE NUMESTE , AMAZON , SI CRED CA I-AR FI DE MARE FOLOS , 5 G , PENTRU IDENTIFICAREA NUMELE DESTINATARULUI , INTR-UN TIMP , FOARTE , CAT MAI SCURT , PENTRU FOARTE MULTE PACHETE . CARE SUNT TRIMISE IN TOATA LUMEA , CEEA CE ESTE UN MARE VAD DE PIATA , PENTRU O FIRMA DE PACHETE , CEEA CE ESTE FOARTE BINE PENTRU FIRMA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  03 august 2020 22:31

  ASTAZI M-AM SIMTIT RAU . AM BAUT CAFEA BRAZILIA FARA ZAHAR , AM BAUT UN ENERGIZANT , AM LUAT UN DICLOFENAC , AM LUAT O ASPIRINA , SI MI-A FOST RAU DE LA STOMAC , PANA CAND S-A GOLIT STOMACUL , SI S-A MAI DUS TENSIUNEA DE LA CREIER , DE LA CAFEA . AM STAT LA SOARE , AM CUSUT 2 SACOSE , SI AM CONSTATAT , CA TOTUSI , DUPA TOATEA ASTEA , AVEAM USOARE GRETURI , PROBABIL DE LA RADIATIILE SOLARE DE PE PIELE . N-AM SA MAI STAU LA SOARE , DEOARECE SUNT RADIATIILE SOLARE , CARE SUNT TOTUSI PERICULOASE . AM SA MANANC 2 NECTARINE , SI AM SA MA CULC . AM MAI BAUT 1 LITRU DE LAPTE BATUT KEFIR SI CU CARTOFI PRAJITI . DE LA RADIATIILE SOLARE AVEAM USOARE GRETURI LA STOMAC . N-AM SA MAI STAU LA SOARE , ESTE TOTUSI PERICULOS , RADIATIILE SOLARE LA 30 DE GRADE CELSIUS . TREBUIE SA MAI TREACA O VREME , PANA CAND , O SA RECAPAT POFTA DE MANCARE . AM AVUT STOMACUL GOL , SI CU MANCAREA IN MAI MICA MASURA DEOARECE A FOST STOMACUL GOL , SI S-A MAI MICSORAT STOMACUL .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 august 2020 20:12

  AM AUZIT , CA IN DATA DE 3 SEPTEMBRIE 2081 , V-A FI O ECLIPSA TOTALA DE SOARE , VIZIBILA SI DIN TZARA NOASTRA . TREBUIE DE AVUT , PUTZINTICA RABDARE ! ECLIPSA DIN DATA DE 11 AUGUST 1999 , AM VAZUT-O DE LA MARE DE LA EFORIE NORD , DE PE STAVILOPOZI . INNAINTE DE ORA 1330 , ERA O CALDURA DE CIRCA 30 DE GRADE CELSIUS , IAR DUPA ORELE 1330 , CAND A INCEPUT ECLIPSA TOTALA DE SOARE , S-A FACUT O UMBRA , DE PARCA ERA ORELE 1900 , SEARA , SI A INCEPUT SA ADIE UN VANT RECE , CU CIRCA 5 GRADE CELSIUS , MAI RECE , FATZA DE 30 DE GRADE CELSIUS . NU STIU , DACA CUMVA S-A FACUT O RACOARE MAI MARE DE CIRCA 5 GRADE CELSIUS , CA A TREBUIT SA MAI PUN O GEACA DE TERCOT , PE MINE . CA A INCEPUT SA BATA UN VANT MAI RECE , SI DE LA APA MARII , SI DE LA UMBRA DE LA ECLIPSA TOTALA DE SOARE , SI PARCA IN DEPARTARE SE VEDEA O VREME MOHORATA , CA UN FEL DE CEATZA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  27 iulie 2020 16:06

  S-A DAT LIBER , LA WEEKEND ! EU CU CINE VOTEZ ? CU MINE !

  raspunde comentariului
+