Cetățenii turmentați știu acum cu cine să voteze: Băsescu e de-al lor

de Laurenţiu Muşoiu , 27 iulie 2020
Cetățenii turmentați știu acum cu cine să voteze: Băsescu e de-al lor

După o perioadă destul de îndelungată, cetățenii turmentați din Capitală ar putea scăpa de dilema: Eu cu cine votez?

Cetățenii turmentați din București s-ar putea vedea din nou reprezentați de un candidat la funcția de primar general, la alegerile locale ce ar trebui organizate în toamna acestui an.

Europarlamentarul Partidului Mișcarea Populară (PMP), fostul președinte Traian Băsescu, ar putea intra în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei.

Astfel, cetățenii turmentați din București s-ar putea vedea din nou reprezentați în fruntea administrației publice locale, după ce au ajuns să aibă unul de-al lor și în fruntea Guvernului, pe profesionistul Ludovic Orban.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  02 august 2020 20:12

  AM AUZIT , CA IN DATA DE 3 SEPTEMBRIE 2081 , V-A FI O ECLIPSA TOTALA DE SOARE , VIZIBILA SI DIN TZARA NOASTRA . TREBUIE DE AVUT , PUTZINTICA RABDARE ! ECLIPSA DIN DATA DE 11 AUGUST 1999 , AM VAZUT-O DE LA MARE DE LA EFORIE NORD , DE PE STAVILOPOZI . INNAINTE DE ORA 1330 , ERA O CALDURA DE CIRCA 30 DE GRADE CELSIUS , IAR DUPA ORELE 1330 , CAND A INCEPUT ECLIPSA TOTALA DE SOARE , S-A FACUT O UMBRA , DE PARCA ERA ORELE 1900 , SEARA , SI A INCEPUT SA ADIE UN VANT RECE , CU CIRCA 5 GRADE CELSIUS , MAI RECE , FATZA DE 30 DE GRADE CELSIUS . NU STIU , DACA CUMVA S-A FACUT O RACOARE MAI MARE DE CIRCA 5 GRADE CELSIUS , CA A TREBUIT SA MAI PUN O GEACA DE TERCOT , PE MINE . CA A INCEPUT SA BATA UN VANT MAI RECE , SI DE LA APA MARII , SI DE LA UMBRA DE LA ECLIPSA TOTALA DE SOARE , SI PARCA IN DEPARTARE SE VEDEA O VREME MOHORATA , CA UN FEL DE CEATZA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  27 iulie 2020 16:06

  S-A DAT LIBER , LA WEEKEND ! EU CU CINE VOTEZ ? CU MINE !

  raspunde comentariului
+