HomeActualitateCheloo de ar candida, fără stres ar câștiga

Cheloo de ar candida, fără stres ar câștiga

– 54% dintre români nu ar vota o femeie pentru funcția de președinte. Cel mai probabil aceștia ar opta din nou pentru Iliescu, poate chiar și Vadim Tudor, dar big bang ferește, niciodată o femeie! Cumva îi înțeleg. E greu ca protestatar să jignești o femeie. Ce îi spui? „Ieși afăruță jevruță ordinărică!”?

– 59% nu ar vota un președinte sub 35 de ani. Deci „schimbarea și atitudinea tânără” pe care o așteaptă toată lumea e o utopie. Bine, înțeleg că nu-l vrea nimeni președinte pe Mihai Gava, pentru că și la 45 de ani o să pară că a terminat liceul și n-a făcut decât să-nvețe, dar după 35 de ani omul politic din România pare mai interesat de avere.

– 10% ar vota un președinte gay. Restul de 90% ar da cu pietre, cruci și icoane după el. Femeile s-ar plânge că se îmbracă mai bine ca ele.

– 14% ar vota un candidat rom. Dar doar dacă este Președintele Internațional al Românilor Creștini. Și adevăratul fiu al Mamei Omida.

– 15% ar vota un candidat ungur. Restul preferă să-i lase pe unguri să ne conducă doar pe youporn și redtube.

– 60% dintre români nu ar accepta o rudă gay. Mai mult ca sigur o astfel de familie l-ar renega, ar spune că a fost făcut la o beție cu spirt, că-i un blestem băbesc și poate-i trece cu leacuri băbești și un sejur la Tanacu.

– 58% nu ar accepta în familie un rom. În loc să se bucure și să spună „vai ce fericire, ne-a intrat portoricanul în casă”, românul îl dă afară și-i spune să plece cu bighidibumșacalaca lui din casă.

– 54% nu ar accepta o persoană de culoare. Ar sta în casă cu o pițipoancă bronzată până la coloană, dar unul de culoare nici atât.

– 50% nu ar accepta să fie rude cu un bolnav de HIV/SIDA. Nu știam că Daniel Barbu e rudă cu aproape 50% dintre români. Asta explică multe…

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare