HomeActualitateChiar vreți să emigrați pe Marte?

Chiar vreți să emigrați pe Marte?

Mare parte dintre cititorii noștri s-ar muta și mâine pe Marte dacă acest lucru ar fi posibil. Vor să scape de politicieni, de maneliști și de vedetele de mucava de pe Pământ.

La întrebarea  „Ați emigra pe Marte?”, pe care am pus-o azi pe Facebook (), majoritatea „respondenților” s-au declarat încântați de idee. Deși prima poză trimisă de Curiosity ne arată o planetă care pare la fel de nasoală ca intrarea în București dinspre  Giurgiu (sau dinspre Urziceni, sau dinspre Domnești etc.), majoritatea românilor se înghesuie totuși să colonizeze „pământul roșu”. Îi atrage ideea de a locui pe o planetă neguvernată – deci prietenoasă, de a asculta muzica sferelor în loc să-și tortureze timpanul cu maneaua vecinului ș.a.m.d.

Din păcate însă, trebuie să vă dăm o veste proastă. Specialistul nostru IT, care altminteri nu reușește să ne dreagă laptopurile sau să ne conecteze telefonul fix la priză, a piratat robotul Curiosity și a reușit să pună mâna pe cea de a doua poză trimisă de el către centrul de control din America.

Vă prezentăm, în exclusivitate, această fotografie, cu scuzele de rigoare: dragi români, Planeta Roșie e deja colonizată. Lăsați orice nădejde în ceea ce o privește, luați-vă gândul de la ea.

Să-ncercăm pe Venus?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare