HomeActualitateCinci ținte pe care le-ar putea bombarda teroriștii islamici...

Cinci ținte pe care le-ar putea bombarda teroriștii islamici și nu ne-ar părea rău

Omar Bakri, un nenea musulman fundamentalist, ne-a amenințat azi, pe noi și pe bulgari, cu bombardeaua. Că americani, războaie, Afganistan – motivele clasice. M-am uitat pe internet să văd și eu cine e Omar Bakri ăsta și mi-a dat senzația că e un fel de Mircea Geoană al teroriștilor islamiști. Pe scurt, se crede mult mai important decât e de fapt. N-a fost implicat cu adevărat în niciun atac terorist, doar a mai ținut conferințe la câte-o organizație de nebuni care vor neapărat sex cu multe virgine în rai. Adică a dat din gură și n-a făcut nimic niciodată. Deci Mircea Geoană. Mai mult, a și intrat în rahat și s-a trezit arestat pentru atentate cu care n-avea nicio treabă, doar pentru că s-a dat el şmecher cu băieţașii lui cu turbane care făceau combinații dubioase în numele lui Allah. Repet, Mircea Geoană!

Oricum, în caz că se hotărește cineva cu adevărat important din lumea teroriștilor musulmani să pună o bombă în România, m-am gândit să-i sugerez niște ținte, să ne iasă și nouă ceva de pe urma atentatului.

  1. Casa Poporului – consumă mult, costă mult și e plină de proști. E ținta perfectă, mai scăpăm de niște suți de buzunare îmbrăcați la costum, care se cred mari oameni de stat. O singură mențiune, știu că arta de la MNAC e păgână pentru voi, dragi teroriști, dar pe ei puteți să-i lăsați în pace.
  2. Universitățile „Spiru Haret” și „Dimitrie Cantemir” – când vreți voi, că și-așa nu trece niciun student pe-acolo niciodată!
  3. Orice club de fițe. Serios, ăla e un templu „al desfrânării și al întinării numelui lui Allah”; în plus lăsați tabloidele fără subiecte! Se întâmplă numai nenoriciri nesfinte pe-acolo, vă garantez, dragi teroriști! Doar că aveți grijă, că sunt mulți conaționali ai voștri care o ard pe-acolo după fetițe. În numele lui Allah, bineînțeles.
  4. Aeroportul Băneasa – e urât, deprimant și cineva trebuie să le-o tragă odată și odată taximetriștilor țepari!
  5. Sediul Antenei 3 –  e destul de clar pentru toată lumea de ce, sper!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare