HomeActualitateCine face baie, oare, cu inculpatul din dotare?

Cine face baie, oare, cu inculpatul din dotare?

Știe deja tot românul povestea Monei Pivniceru, ajunsă dintr-o confuzie în mașina lui Adrian Năstase. Credea că-i vreun taxi mai dubios, model pe negru. Vă dați seama că, și ea, a fost șocată, doar e ca atunci când te izbește diferența de tarif de pe ușă, 1,39 lei la urcare, iar la destinație afli că-i lipit prost autocolantul și, de fapt, sunt 4,39 lei/kilometru.

Justițiarii din România au descoperit o nouă metodă de a delibera gradul de vinovăției a unui inculpat:  stau de capul lui și-n cadă dacă-i nevoie. Trebuie să pună presiune pe ei ca vinul spumant pe dop. Cum e și cazul lui Gabriel Năsui, strașnic judecător de la Curtea de Apel Cluj, care-a intrat și-n jacuzzi cu învinuitul pe care-l judeca, nu de alta, dar să-i numere bulele ce-i trec printre craci, să nu care cumva să fure „țărișoara”.

În urma acestui presing susținut, Gabriel Năsui a deliberat că omul de afaceri Cristian Baboș merită o despăgubire de 746.000 de euro, fiind un exemplu atât în viața de afaceri, cât și în hotelul de cinci stele din Elveția, unde și-au săpunit, reciproc, spatele.

Ca demersul nostru, de a lăuda noile metode ale justiției române, să fie cât mai veridic, menționăm că judecătorul Gabriel Năsui a mers în vacanță cu inculpatul în ianuarie 2009, ca la scurt timp să dea sentința favorabilă omului de afaceri. Aici este dovada vie și fleașcă a justiției: dacă nu te bagi în jacuzzi cu învinuitul, poți sta și ani până să dai o sentință.

Pornind de la această metodă revoluționară de rezolvare a cazurilor în instanță, ne așteptăm ca justițiarii să se apuce de camătă, trafic de carne vie, trafic de droguri și alte măscări, din dorința de a delibera cât mai corect sentința unui inculpat. Și de ce nu, să stea și o perioadă la închisoare, pentru a delibera cazul lui Năstase.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare