Cine mai vrea ”refugiați” să și-i ia acasă!

de Spartakus , 22 martie 2016
Cine mai vrea ”refugiați” să și-i ia acasă!

Ca țăranul din bancul cu girafa, coana Europă s-a încăpățânat ani în șir să spună, când auzea de fanatism musulman: ”Așa ceva nu există”. Au murit până acum sute de oameni la Madrid, Londra, Paris, Amsterdam, dar ea tot a continuat să ne vorbească despre frumusețea multiculturalismului, despre justețea corectitudinii politice, despre importanța păstrării tradițiilor și datinilor strămoșești (precum aruncatul metroului în aer, bătutul femeii, decapitatul ghiaurului),  despre empatia cu bieții refugiați, veniți taman de la Statul Islamic doar cu grenăduța și cu kalașnikovuțul de pe ei.

Dar Europa e ori fudulă de urechi, ori încăpățânată, ori proastă de-a dreptul. Ce s-a întâmplat și se întâmplă chiar în aceste clipe la Bruxelles e dovada că oricât ai fi de înțelegător și de bună credință, anumiți bipezi nu pot fi numiți oameni. Leii de la circ, tigrii de la zoo, or fi ei îmblânziți și hrăniți cu lapte de mici, dar tot fiare rămân și tot te vor sfâșia cu prima ocazie. Așa se întâmplă astăzi și cu musulmanii. Degeaba încercăm noi să-i primim cu milostenie creștină, să-i omenim, să-i respectăm, ei tot cu gândul să ne dea în cap se vor trezi, în fiecare dimineață. Poate că azi nu toți sunt spălați pe creier, corect, dar cu siguranță mâine vor fi. În loc să-i civilizeze cu forța pe arabii pe care i-a strâns la sân, proasta de Europa i-a lăsat să-și crească, în continuare, copiii după obiceiurile lor barbare, de Ev Mediu, și n-a îndrăznit niciodată să-i scoată din ale lor, în schimb știe să fure copiii familiilor creștine pe motiv că le dau părinții prea multă ciocolată și asta-i tulbură emoțional.

Dacă rămânerea în UE înseamnă să primim și noi refugiați pe bandă rulantă, refugiați care să ne arunce în aer aeroporturi, gări și metrouri, atunci pe mine să nu contați. Aș prefera să stau iar la coadă la vize decât să mă sui în tramvai și-n loc s-ajung la Sfânta Vineri, la Unirea, să mă trezesc, între două stații, direct la Sfântul Petru, în Rai.

M-am săturat de UE și de impotența ei. Cine vrea refugiați, să și-i ia acasă. Cine vrea UE, UE să primească. Eu o să-mi țin gura închisă și o să scrâșnesc amarnic din dinți.

Update: În numele Academia Cațavencu și a libertății de exprimare vă anunțăm că această opinie este doar a unora dintre redactorii A.C., nu a întregii redacții. Suntem deschiși la dezbateri pro/contra-islam/religie/refugiați și vă mulțumim pentru deschidere.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Alex

  26 martie 2016 14:15
 • narcisa

  24 martie 2016 11:46

  Din pacate Europa a ajuns terenul de joaca al teroristilor ... Multi europeni au devenit musulmani si lupta in ISIS . Un englez care s-a convertit a spus ca nu il baga nimeni in seama nu isi gasea locul in actuala societate si l-au bagat musulmanii in seama i-au mai dat si de lucru, sa faca bombe pt. atentate. Noroc cu politia engleza ca l-a arestat, altfel cine stie cate crime ar fi avut pe constiinta. Era tare senin nebunul, a spus ca va ajunge in Rai ... Sa mearga acolo dar singur nu sa omoare oameni nevinovati. Multi nebuni din pacate... Parca nu ar mai exista psihiatri in Europa, sa ii identifice pe potentialii psihopati si sa le faca tratamentul la timp.

  raspunde comentariului
 • tebi

  23 martie 2016 18:01

  olărescule, dă-i cu gramatica în cap nene, ce contează ce a spus, sau ce a vrut să spună ! Așa făceau și Ceaica-șiștii! Am scris cu doi i, să-te satisfac stimate tovarășe!

  raspunde comentariului
 • semper smensispaga

  23 martie 2016 13:42

  Dar Europa e ori fudulă de urechi, ori încăpățânată, ori proastă de-a dreptulDar voi sunteti doar tâmpiti, la kakatavenku. Acu' o luna urlati ca descreieratii exact in sensul opus. Ce noroc ca evenimentele nu sunt declansate de imbecili ca voi. Redaktie de kakat, minte de inapoiat. V-ati inecat in propriul vomat, ca tembelii aia de la charlie. Bine v-ar prinde niste cuie in gât si voua, handicapati ordinari ce sunteti.

  raspunde comentariului
 • gigicontra

  23 martie 2016 11:21

  Foarte corect ! Asa sunt si t iganii nostri, nu o sa-i civilizam niciodata.

  raspunde comentariului
 • aura

  23 martie 2016 8:30

  ASA ESTE.... numai in parte... caci surditatea si strutialitatea EUROPEI SPERIE... toate referendumurile au fost NEACCEPTATOARE DE EUROPA... daca ar fi sa vorbim despre democratie in orice caz, aceasta IN EUROPA NU EXISTA SI NUMAI PRIVIND ACEASTA PROBLEMA CARE ESTE BAZA UNEI ADEVARATE CONSTRUCTII FEDERATIVE... au fsot stricate marile federatii URSS IUGOSLAVIA CEHOSLOVACIA..... etc ... ca sa se faca alta federatie... si toate acestea prin razboi... chiar daca eu nu sint deacord - Doamne fereste - cu aceste atentate si cu mortile a sute si sute de tineri si oameni... ba chiar ca eu as numi si BUCURESTIUL ca victima alaturi de Patis, Londra, Amsterdam, Bruxelles, si chiar nu inteleg de ce nu se numeste adica ar fi ca si cum avem indoiala ceea ce mi se pare auto strutuialadar daca cautam caza acestor atentate.... OARE CE RASPUNSURI AVEM????? avem noi constiinta de ceea ce se simte in spatele lor.?????sau sintem cu adevarat legati la ochi si nu vedem adevarul... ca acestia se sacrifica, pentru ca noi ceilalti tacem????eu port dialoguri cu ei, pretutindeni - caci ii am in jur si de unii ma bucur de altii, ce fac droguri, ma ciocnesc si nu le tac in fata - si vreau sa va spun ca o asemenea seninatate si multumire in fata actelor si reactiei oamenilor in fata actelor lor mi se pare EXTRAORDINAR...nu ne putem bucura de atentate - caci multa suferinta aduc - dar ei se bucura caci reactiile sint cele asteptate....TREZESC...!

  raspunde comentariului
 • Dora Roman

  22 martie 2016 17:58

  Ba majoritatea musulmanilor vor lupta prin orice mijloace impotriva "ghiaurilor". nu va faceti visurisunt niste amarati in cautarea de pace,rost,viata mai buna. sunt slogane, folosite si de tiganii nostri in occident. femeile sunt analfabate. superstitiile si tradatiile barbare sunt la ordinea zilei. n-au chef de munca si vor doar pomenile promise de Markel. numai saracia autohtona ne scapa momentan de ei.

  raspunde comentariului
 • Bozgan

  22 martie 2016 16:07

  Daca si de subiecte ca acestea faceti glume ... sa ma pis pe voi de gainarii pulii mele . Sunteti niste morti de foame.

  raspunde comentariului
  • linus

   23 martie 2016 13:45

   Astia kakatavencii au tras pe nas ori pe gaoz ceva substanta, inca nu se stie care. Ceva mostenire de la Brukakan. Si ala glumea ca tâmpitul despre orice, oricând.Aia de la charlie si-au cautat soarta cu lumânarea. Le spunea lumea terminati, tembelilor, cu caricaturi si texte licentioase. Pe când rândul kakatavencilor ?

   raspunde comentariului
+