Colegii de celulă îl asigură pe Mazăre: ”Să stea liniștit, mielu’ n-o să-i lipsească!”

de Spartakus , 03 aprilie 2015
După ce a declarat procurorilor că n-are nimic de ascuns, Radu Mazăre a fost dus direct la beci

Arestat pentru 30 de zile, Radu Mazăre a fost deja băgat la beci și va petrece, cel mai probabil, sărbătorile pascale după gratii. De altfel, potrivit apropiaților săi, primarul era sătul de Madagascar, Brazilia, Papua Noua Guinee și alte locații exotice și chiar s-a bucurat auzind că de Paștele ăsta procurorii i-au făcut cadou un sejur all-inclusive la Rahova. Singurul lucru care-l neliniștește e dacă o să aibă sau nu dreptul la pachete cu bunătăți, el nefiind obișnuit cu supa de arpacaș și iahnia de fasole.

Însăm chiar și în perspectiva în care cei de la penitenciar nu-i vor permite să primească pachete cu mâncare, edilul n-ar trebui să-și facă griji, deoarece prezența lui la bulău a declanșat o adevărată mișcare de solidaritate printre colegii de celulă. La unison, aceștia au declarat că Mazăre nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că la Rahova o să-i lipsească, poate, fetele cu buletin în bikini din Constanța, jacuzzi-ul cu șampanie, bideul cu cristale Swarovski, dar de miel n-o să ducă lipsă.

”Când am auzit că domnul Mazăre e îngrijorat ce-o să primească de Paște la masă, am vorbit cu colegii și am decis să punem mână de la mână și să-i dăm din mielu’ nostru. Noi primim pachete, modeste, ce-i drept, că suntem oameni amărâți, dar din mielu’ nostru îi facem și lui parte, ce drobu’ meu!”, a precizat un deținut. Un altul s-a grăbit să îl completeze:

”Nici n-o să simtă că e la închisoare, o să avem noi grijă să se simtă ca acasă, în sânul familiei și să trăiască din plin magia sărbătorilor. N-o să-i lipsească nici ouăle roșii, dimpotrivă, o să-i dăm să ciocnească la ouă roșii de-o să-l doară mâna de atâta ciocnit. Și, dacă vrea, îl punem să și frământe cozonac, la bucătăria brutăriei, unde se face un cozonac grozav. Îl asigurăm că făina e de cea mai bună calitate, nu te doare capul a doua zi din ea”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  09 aprilie 2015 23:06

  imediat apare,scrisoarea dezidentilor politicienilor detinuti.Sar arsi de cur in sus, organizatile si institutile internationale, ca nu respectam drepturile omului.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  09 aprilie 2015 23:02

  Anul asta de 1 Mai, apr numai carele cu zine.Ce Che Don, primeste chiftelute cu prastia.aveti grija ca intra in greva foametei, cind termina pachetelele si bauturile racoritoare.Altul tinut ca la Guantanamo, cum se pling urmasi lui Ceausescu, Iliescu, Basescu.Astia pe arest pe ciresului cinci, la teroristi, sa vezi cum le trec bolile incurabile, altzeimerul. Cum isi aduc aminte de toate averile comorile, conturile bancare.

  raspunde comentariului
 • gogu

  03 aprilie 2015 20:44

  Mazăre va fi servit cu mult morcov...

  raspunde comentariului
+