HomeActualitateCondamnatul Dragnea umblă cu patriotismul în gură

Condamnatul Dragnea umblă cu patriotismul în gură

Cel mai bogat bugetar din România, l-am numit aici pe infractorul dovedit Liviu Dragnea, este un mare consumator de rahat asezonat cu patriotism sintetic. Într-o postare pe Facebook bătrâna cutră pesedistă îi acuză pe tehnocrați că au mințit și că au folosit guvernarea ca să se urce în trenul politicii unde să ocupe un loc la geam, desigur călătorind cu nașul: „Unul câte unul, miniștrii Guvernului Cioloș părăsesc guvernarea și se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloș însuși și-a anunțat aseară o platformă "civilă", cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toții. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de țară.”

Citind aceste rânduri izvorâte din portofel mai că îți vine să te emoționezi atât lichid cât și solid pe acest patriot cu înlocuitori fătat la Teleorman într-un moment nefast al istoriei noastre recente. Posesorul unei vile care se întinde pe 2 străzi în Alexandria și al unei averi care se revarsă până în Brazilia izvorând din conturile companiei multijudețene Teldrum, acest ingineraș auto pare gata de a-și da foc la păr și la valiză de dragul țărișoarei noastre de la țâța căreia s-a îmbuibat. Vorbind de minciuni și mincinoși șeful infractor al celui mai detestabil partid din România comite un grav delict de obraz gros acoperit cu șorici.

Acest Michiduță posesor de Oscar1 uită că în guvernul de marionete tehnocrate are câțiva reprezentanți de seamă plasați la butoane pe filiere care amintesc de ferma de curcani de la Băneasa. De par examplu Vasilică Dâncu, sociologul securității lăsat la vatră de la PSD taman pentru misiunea de vicepremier sub acoperire, este un soi de gardă de corp a lui Cioloș, care se asigură că Guvernul n-o ia pe arătura reformelor și păstrează direcția spre șanț a țărișoarei noastre bananiere. Dar despre pesedistul Dâncu contele de Teleorman nu scoate o vorbă, pentru acesta va fi candidatul pentru funcția de prim ministru pe care bandiții din PSD îl vor flutura la Cotroceni, fiind singurul membru marcant fără dosar penal. Încă.

Breiching niuz!

Treaba nasoală pentru banditul Livache dar și pentru colegii săi, manglitorii de sub fustele Alinei Gorghiu, este aceea că nu vor mai putea fura direct cum au făcut-o în ultimul sfert de veac. Atât PSD cât și PNL vor opera prin interpuși. Aceștia sunt Vasilică Dâncu, pentru PSD și probabil Dacian Cioloș pentru PNL, băieți pe care sistemul îi agreează pentru șefia guvernului în cadrul unui joc puturos de tip win-win în care Securitatea câștigă indiferent de rezultatul alegerilor. Cum nu-l putem crede pe Dragnea când își umple gura cu patriotism grețos trebuie să-i amintim și antenistei Alina G. (de la Gorghiu nu de la punctul cu același nume, desigur) că zilele trecute fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu  a recunoscut de după gratii că a umflat o mită de 900.000 de euro de la o companie de IT care vânduse niște gunoi informatic statului. Ce garanție avem că de sub listele PNL nu va răsări un alt fenechiu d-asta cu pedigriu de hoț?  Concluzia e clară. PSD și PNL rămân același USL mizerabil indiferent de cantitatea de rahat cu aromă românească pe care-l consumă în fața electoratului.

Legendă:

1 În 2003, în calitate de președinte pesedist al CJI Teleorman, Dragnea a organizat o șușă în cadrul căreia sclavii lui i-au decernat, citez:  „Oscarul pentru Excelență, pentru recompensarea personalității anului în județul Teleorman, pentru activitate deosebită în slujba comunității”. Activitatea deosebită a constat în faptul că în vreme ce Dragnea a devenit cel mai bogat bugetar din România, Teleormanul a ajuns cel mai sărăntoc județ din RSR!  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare