HomeActualitateCondimente TV

Condimente TV

– Pe France 5, sub titlul „Demain vous roulerez électrique”, câţiva franţuji discutau aprins despre maşinile cu reîncărcare a motorului electric în mers. La noi ar merge ca temă întoarcerea căruţelor pe DN1, dintr-o singură mişcare, surprinzătoare, chiar sub camerele care înregistrează rovinietele fraierilor taxaţi.

– Când am nimerit la Mămăruţă am avut senzaţia că urmăresc o televiziune cu circuit închis la Bălăceanca. Vadim (28.11.1949 -?) şi Mariana Moculescu (220V) se lăudau cu numărul de duşuri. Tribunul susţinea că face şapte pe zi. Reci, dom’le, reci! Şi degeaba. Nicio ameliorare.

– Legendele Palatului, filmul coreean de la TVR 1, e plin de pauzele cu subînţeles ale actorilor. Haios a fost când, în plină dramă de epocă, protagonista oftează şi ridică o ceaşcă cu ceai. Pe fundul ei, al ceştii, normal, am văzut sigla fabricii. Cred că era chinezească.

– La ProSieben rulează serialul de animaţie Familia Simpson, din păcate dublat în germană. E ca şi cum l-ai auzi pe Marean Vanghelie vorbind engleză la şcoala londoneză unde fii-su suferă de lipsa femeilor. Homer şi Bart Vanghelie.

– După ce ne-a obişnuit cu pantalonii săi roşii şi tricourile macho cu vedere la părul de pe chiept, tipul care doarme pe el la Antena 2, la emisiunea „Proşti, dar rău”, s-a tras la costum. Păi bine, maestre, la butonii şi ceasul ăla, matale porţi o brăţărică cu ciucuraşi? Păi vezi că nu se potriveşte? La brăţărică merg neşte pantofi cu ciucuraş! Cum avea colegul tău când a coborât prea devreme din personalul de Iaşi în gara Basarab.

– Celebrul Nicu Violatu, cel mai papagal taximetrist din Tulcea, invitat la Abces din rect, stătea pe canapea cu ochelarii de soare pe cap. Am mai văzut moda asta şi la Mitoşeru, dar lui îi era, probabil, frig la chelie.

– Naţional TV, postul de bucătărie al doamnei Micula, difuzează în neştire un serial indian numit Dragoste dulce-amară. Mi-am dat seama de ce femeile din India au un punct roşu între sprâncene. E punctul care rămâne pe ecran când închizi televizorul cu tub.

– În categoria clipuri cu finanţare europeană nejustificată, rulează pe ecrane unul cu tipul care se duce cu un laptop la reparat. Vânzătorul îi cere trei milioane jumate, iar tipul rosteşte, demn, următoarea aberaţie: „Ştiţi cine sunt eu? Sunt cetăţean european şi am drepturi!”. Parcă şi văd continuarea clipului, cu vânzătorul care se prăbuşeşte pe jos de râs şi-l trimite pe bietul naiv în Europa lui. Cu tot cu laptop.

– Sigur aţi văzut clipul cu Andreea Marin şi condimentele Cosmin, pam-pam! Probabil, Fane pune murături pe terasa blocului proaspăt construit. Iar Zâna îi ia leuştean Cosmin, ca să evite condimentele cu morcov „Adriana” sau cele cu ţelină „Laura”. Mi-e frică, mi-e frică să condimentez singurică!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare