HomeActualitateCopacii din marile oraşe vor fi tăiaţi de primării...

Copacii din marile oraşe vor fi tăiaţi de primării în scopuri umanitare!

Deoarece, în ultima vreme, din cauza vijeliilor, copacii au creat probleme în toate orașele din țară primarii acestor localităţi s-au reunit pentru a stabili măsurile necesare. Cu toţii au fost de acord că sunt necesare unele măsuri umanitare pentru protejarea celor care au de suferit în urma căderilor de copaci – oameni răniţi, case distruse, maşini lovite.

După ce au dezbătut îndelung situaţia, edilii au căzut de acord că singura soluţie viabilă este tăierea tuturor copacilor, atât a celor deja bătrâni şi putrezi, cât şi a celor tineri – căci şi aceştia vor îmbătrâni şi vor deveni cândva, în mod logic, pericole sociale. Nemulțumiți de situație, cetăţenii care au protestat faţă de decizie au primit următorul răspuns de la primării:

"Nu vă faceți griji, tăierea copacilor va avea numai efecte pozitive: grătarele din parcuri vor fi mutate în scara blocului, deci nu veți mai consuma benzina ca să mergeţi până la cel mai apropiat parc, să faceţi nişte mici. De asemenea, mirosurile neplăcute din bloc se vor ameliora şi, în loc să miroasă a pipi de boschetar, pe scară se va instala o plăcută mireasmă de mititei. Mai mult, gândacii şi şobolanii vor muri asfixiaţi de la atâta fum și nu va mai fi nevoie să plătiţi Deratizarea”.

Totuşi, unii cetăţeni ne-au mărturisit că, în ciuda acestor avantaje indubitabile, există şi părţi rele ale tăierii copacilor. Nu neapărat lipsa de oxigen, pentru că oricum orăşenii din România par să nu aibă nici acum creierele oxigenate, ci lucruri mult mai concrete: „Domnule, noi preferăm copacii şi acceptăm riscurile ca ei să cadă la vijelii. Păi dacă te duci cu maşina zgâriată, la Casco, nu te bagă nimeni în seamă, pe când aşa, cum afli că e cod galben de ploi, cum îţi pui maşina sub un copac, ăla cade pe ea de ţi-o face praf, iar asigurările n-au încotro şi-ţi repară maşina, cu tot cu zgârieturi”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare