Corupți, dar patrioți: politicienii vor fura bani să aibă cu ce plăti intervențiile militare americane!

de Spartakus , 21 iulie 2016
Corupți, dar patrioți: politicienii vor fura bani să aibă cu ce plăti intervențiile militare americane!

După cum știți, ieri, Donald Duck, pardon, Trump, posibilul viitor președinte al SUA, a amenințat că armata americană nu va mai interveni în sprijinul celorlalte țări NATO decât ca bodyguarzii de la Scorzeze Security, adică pe principiul ”dai banii, ți-l bat, nu dai, își face de cap”. Nu știm cum au primit politicienii din alte țări această veste, dar cei români au fost cuprinși de o asemenea panică încât nu le-a mai intrat nici mâncarea la all-inclusive și nici alte alea la amante.

Dar, cum românii, și mai ales cei mai reprezentativi dintre ei, și anume parlamentarii, sunt născuți poeți și inventivi, au găsit rapid soluția și pentru această situație dificilă: ”A venit vremea să ne dovedim patriotismul. În viitorul mandat, n-o să mai furăm doar pentru noi, o să furăm și pentru țară. Dacă prindem un contract de zece milioane de coco, luăm noi nouă milioane nouă sute nouăzeci și nouă și punem un dolar pentru apărare. Poate că unora o să li se pară o cotă modestă, dar la cât furăm noi, vă asigur că o să se adune o sumă imensă, din care ne-am putea cumpăra și arme nucleare”, ne-a declarat un parlamentar PSD, fost la UNPR, PNL, PDL și pregătit acum să treacă la PMP.

Cu alte cuvinte, românii pot sta liniștiți, întrucât au politicieni patrioți, care n-o să-i lase singuri în fața amenințărilor externe. ”Într-adevăr, țările baltice, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, stau nasol, sunt state sărace, care n-au de unde să strângă banii, să-i dea lui Trump. Și chiar dacă strâng banii, la ce autostrăzi moderne au îi ocupă rușii în câteva ore, nu mai au timp să plătească. Românii însă nu au de ce se teme: turcii știu că nu mai e nimic de furat prin țara asta, după ce ne-am rotit noi la putere 26 de ani, iar rușii o să o ia rău de tot în mână. De ce? Simplu: fiindcă noi am fost atât de patrioți încât, de la domnul Adrian Năstase la domnul Ponta, am furat toți banii de autostrăzi și, până să ajungă rușii la București prin drumurile noastre pline de gropi, vom avea suficient timp să-i plătim lui Trump intervenția militară în avans”, a precizat politicianul, vibrând de patriotism.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  27 iulie 2016 20:39

  patri-hoti, catelusi americonilor, lingai stapinilor lor,

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  27 iulie 2016 20:38

  patri-hoti, catelusi americonilor, lingai stapinilor lor,

  raspunde comentariului
+