HomeActualitateCrăciun cu meniu pe bază de Rudotel

Crăciun cu meniu pe bază de Rudotel

Mai sunt câteva zile până la Crăciun iar dvs, din nou nu puteți avea nimic împotrivă. E drept, de ceva vreme Sărbătorile vă iau mai pe nepregătite decât zăpada pe autorități, dar nu aveți ce-i face, iarna nu-i ca vara spun clasicii unei Românii în care, oricum, 50% dintre cetățeni au ca unic plan în aceste momente înălțătoare să bage în ei până vine Salvarea și să bea ca porcii pe care tocmai ce i-au asasinat tradițional.

Bun. Pentru a nu știu câta oară, abia acum cu puțin înainte de Ajun, e momentul în care începeți să vă gândiți disperat/ă la un plan. Păcat că partenerul tocmai v-a părăsit pentru că ciorba pe o făcuseți avea gust de ciorapi, și atunci trebuie să plănuiți de unul singur. Chiar și așa, economiile dumneavoastră nu v-ar permite mai mult decât să mergeți până pe Valea Prahovei și înapoi, pentru că atât costă numai benzina.

Vă aduceți aminte în acest moment că vecinul de alături vă datorează circa două milioane pentru întreținerea de luna trecută, pe care ați plătit-o în locul lui. Îi bateți la ușă, dar degeaba. Așa vă trebuie dacă v-a emoționat povestea cu copilul lui bolnav de Covid care mai avea un pic și dădea ortul popii în curtea lui Streinu Cercel. Din nefericire, acum nu numai că nu vă poate înapoia banii, dar observați, cu oarece dezgust, că odrasla acestuia e bine-mersi. Și tocmai vă trage o bilă în cap cu o praștie pe care i-ați făcut-o cadou de Moș Nicolae.

Lucrurile arată rău prin urmare. Revenit în apartament, descoperiți, cu silă, că centrala termică tocmai s-a stricat, opt litri din apa de pe instalație scurgându-se cu voioșie pe covor. Iar asta nu e nimic. Televizorul scoate fum, frigiderul a început să respire precum stoarce mașina de spălat iar la telefon soacra vă înjură cu tot ce-i vine la gură pentru felul în care v-ați purtat cu fiica / fiul ei. Gândurile vă zboară în acest moment la toporul din cămară, pe care îl și vedeți înfipt între ochii ei fioroși, cu care vă pironește ori de câte ori vă vede. Dar nu sunteți un/o criminal(ă), iar libertatea și renumele de persoană onorabilă vă sunt dragi.

Ajuns(ă) în acest moment, vă amintiți că familiile Gogoașă și Jercălete s-au oferit, demult, să facă Crăciunul cu dumneavoastră. Da, doar că unii sunt complet imbecili, iar ceilalți au prostul obicei de a nu mai pleca de la dumneavoastră cel puțin patru zile. Tocmai de aceea, când mai realizați și că aceștia sunt singurii dumneavoastră prieteni, gândurile vă fug imediat la sinucidere. Funia de usturoi cu care v-a plesnit partenera(ul) înainte de a pleca definitiv pare ideală pentru treaba asta. Renunțați însă imediat ce vă dați seama că mai aveți prin casă o folie de Rudotel, în urma administrării căruia ați putea realiza că, după cei 49 de ani în care nu ați făcut nimic în viață, poate urma un an nou foarte bun – 2021. La mulți ani!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare