HomeActualitateCrin Antonescu anunță că va emigra într-o țară cât...

Crin Antonescu anunță că va emigra într-o țară cât mai nordică

Cum nu se dă ursul scos din bârlog și lipoveanul din Deltă adus la oraș, nici Crin Antonescu nu a vrut să-și părăsească duplexul, pentru a participa la paranghelia de la PNL. Totuși, în cele din urmă a acceptat să meargă, deși a declarat, ulterior, că este ultima oară când ziariștii îl mai văd în public.

Potrivit surselor noastre, fostul președinte interimar al României intenționează să emigreze într-o țară cât mai nordică, eventual dincolo de Cercul Polar, unde transmisiunile TV sunt bruiate de ger și riscul să mai prindă Antena 3, RTV sau alte posturi românești și să audă de Băsescu, Ponta sau Iohannis e nul.

”Domnul Antonescu a declarat că s-a săturat de atâta gălăgie, pentru că și în superba sa locuință mai răzbat, câteodată, zgomote de Lamborghini turat, de manele cu Guță și alte asemenea sunete deranjante și vrea să se stabilească într-o țară mai liniștită. Că va fi Finlanda, ori Norvegia sau Suedia nu vă pot spune deocamdată, în orice caz sigur va fi o țară nordică, a afirmat unul dintre puținii prieteni apropiați ai lui Crin. Conform acestuia, cel mai probabil plecarea va avea loc la toamnă: ”Din câte am înțeles, intenționează să plece chiar pe 23 septembrie, de echinocțiul de toamnă, să prindă acolo toată noaptea polară și să poată dormi și el, în sfârșit, o noapte întreagă liniștit”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare