Crin Antonescu: „N-am să mai pun geană pe geană până când proiectul Roşia Montană nu va fi oficial respins!”

de Spartakus , 09 septembrie 2013
ROSIA MONTANA - EXPLOATARE MINEREURI - PROTEST - IASI

Chinuit de coşmaruri crâncene, în care Oprescu, Ponta şi Voiculescu îi tăiau picioarele scaunului de la Cotroceni, Crin Antonescu s-a trezit astăzi de dimineaţă la ora 12:15, ca să anunţe că va ţine o conferinţă de presă la ora 12:30. Aşa cum ştim cu toţii, el şi-a manifestat dezacordul total faţă de proiectul Roşia Montană, opinând că acesta ar trebui respins.

Ceea ce nu ştim cu toţii e că, după ce atât Victor, cât şi Viorel, ba chiar şi Ponta, s-au declarat ostili exploatării cu cianuri, Antonescu şi-ar fi exprimat reticenţa, în cercul său de prieteni apropiaţi (şi imaginari, bineînţeles):

„Eu pe mincinosul ăsta de Ponta nu-l cred nici mort! Ăsta minte cum respiră! Acum un an nici nu voia s-audă de Roşia Montană. Acum o lună voia să dea aurul canadienilor. Acum o oră a zis că nu mai vrea să li-l dea. Cum să-l cred eu pe individul ăsta, care minte şi când doarme – oare cum o reuşi, că mi-ar plăcea şi mie?!”.

Prin urmare, se pare că în seara asta Crin Antonescu se va alătura manifestanţilor din Piaţa Universităţii, dar nu spre a sărbători victoria alături de ei, ci pentru a le menţine conştiinţa trează: „Nu trebuie să ne încredem în promisiunile lui Ponta. Până nu văd decizia de stopare a proiectului Roşia Montană publicată în Monitorul Oficial, n-o să cred o iotă că e adevărat!”, ar fi declarat preşedintele liberal, promiţând că va intra în greva somnului până când decizia de respingere a exploatărilor cu cianuri va fi adoptată oficial.

Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+