HomeActualitateCrin Antonescu: „N-am să mai pun geană pe geană...

Crin Antonescu: „N-am să mai pun geană pe geană până când proiectul Roşia Montană nu va fi oficial respins!”

Chinuit de coşmaruri crâncene, în care Oprescu, Ponta şi Voiculescu îi tăiau picioarele scaunului de la Cotroceni, Crin Antonescu s-a trezit astăzi de dimineaţă la ora 12:15, ca să anunţe că va ţine o conferinţă de presă la ora 12:30. Aşa cum ştim cu toţii, el şi-a manifestat dezacordul total faţă de proiectul Roşia Montană, opinând că acesta ar trebui respins.

Ceea ce nu ştim cu toţii e că, după ce atât Victor, cât şi Viorel, ba chiar şi Ponta, s-au declarat ostili exploatării cu cianuri, Antonescu şi-ar fi exprimat reticenţa, în cercul său de prieteni apropiaţi (şi imaginari, bineînţeles):

„Eu pe mincinosul ăsta de Ponta nu-l cred nici mort! Ăsta minte cum respiră! Acum un an nici nu voia s-audă de Roşia Montană. Acum o lună voia să dea aurul canadienilor. Acum o oră a zis că nu mai vrea să li-l dea. Cum să-l cred eu pe individul ăsta, care minte şi când doarme – oare cum o reuşi, că mi-ar plăcea şi mie?!”.

Prin urmare, se pare că în seara asta Crin Antonescu se va alătura manifestanţilor din Piaţa Universităţii, dar nu spre a sărbători victoria alături de ei, ci pentru a le menţine conştiinţa trează: „Nu trebuie să ne încredem în promisiunile lui Ponta. Până nu văd decizia de stopare a proiectului Roşia Montană publicată în Monitorul Oficial, n-o să cred o iotă că e adevărat!”, ar fi declarat preşedintele liberal, promiţând că va intra în greva somnului până când decizia de respingere a exploatărilor cu cianuri va fi adoptată oficial.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare