Cristi, bă Cristi? Mută-ți bannerul electoral că nu văd semaforul, boule!

de Marcel Viorel , 21 martie 2016
Cristi, bă Cristi? Mută-ți bannerul electoral că nu văd semaforul, boule!

Din patru-n patru ani ne izbim de niște oameni pe care dacă nu-i disprețuim, cel puțin ne sunt indiferenți. Ne zâmbesc sinistru din panouri, bannere și de pe blocuri, se pupă libidinos cu babe prin piețe și strâng mâini pe care peste câteva luni le uită. Ăștia-s candidații.

Anul ăsta la Primăria Sectorului 3 avem un candidat care n-are nici umor, nici carismă, nici un CV impresionant, ba mai reprezintă și un partid care pare un al treilea ciorap pentru Traian Băsescu: Cristian Petrescu din partea partidului Mișcarea Populară. Dacă n-ați auzit de el e pentru că-i un nimeni, dar un nimeni care și-a făcut filmuleț de campanie folosind o glumă de tractoriști:

Dacă tot se vrea chemat îl strig pe Cristi Petrescu să vină-n zonă Dristor din București, arie pe care se mândrește c-o va patrona bine, și să-și mute bannerele oribile din dreptul semafoarelor, așa cum vedem și-n poze. Din păcate ca pieton și viitor alegător nu-mi dau seama dacă să traversez, dacă să mă grăbesc, ori dacă să fug spre cortul de campanie și să-l dărâm.

Ba chiar mă întreb, când și-au montat corturile nu s-au gândit că deranjează? Sunt și urâte și inestetice, dar și periculoase. Păi cu un om ca el votăm noi? Unul care-și pune mecla înaintea siguranței poporului?

Așa că, din nou: Cristi, bă Cristi! Mută-ți mecla din intersecții că încurci pe toată lumea. Alții parchează prost, dar tu candidezi ca un bou.

Loading...

Comentarii

+