HomeActualitateCriza penitenciarelor, rezolvată: pușcăriașii vor primi arest la domiciliile...

Criza penitenciarelor, rezolvată: pușcăriașii vor primi arest la domiciliile votanților PSD!

După ce duminica trecută doar posesorii de câini ieșiți în stradă, să protesteze contra guvernului Slugăreanu, au primit bani de la Soroș, duminica asta se pare că numărul demonstranților va fi mult mai mare. Și aceasta deoarece, anunță purtătorii de cuvânt ai mai multor oengeuri soroșiste, celebrul miliardar ar fi anunțat că dă câte 30 de lei de căciulă și celor care vor ieși să-și plimbe pisica, hamsterul, găina sau peștele guppy în Piața Universității. De prisos să spunem că guvernanții se tem că se va ajunge la proteste violente, știută fiind agresivitatea pisicilor, curcanilor și, mai ales, a găinilor, atunci când văd că trebuie să fii sau pușcăriaș sau viitor pușcăriaș, ca Medelin Voicu, ca să poți intra în guvern.

Ca atare, potrivit surselor noastre, grupul infracțional f.f. bine organizat PSD-ALDE va renunța la inițiativa privind grațierea și amnistia, alegând alte modalități pentru reducerea aglomerației din pușcării. Astfel, guvernanții au în vedere scoaterea violatorilor, criminalilor și borfașilor din pușcării, dar nu ca să fie lăsați liberi pe stradă și să dea la lume în cap, ci ca să fie ținuți în arest la domiciliu, și anume la domiciliul votanților PSD și ALDE. ”Ne-am gândit că votanții noștri oricum plâng de mila bieților pușcăriași, atunci când văd la Antena 3 și RTV în ce condiții mizerabile stau prin celule, săracii. Acum ar avea ocazia să-i și ajute, luându-i acasă pe fiecare. Fiindcă votanții noștri sunt vreo trei milioane, iar pușcăriașii care vor fi eliberați sunt doar vreo opt mii, o să se facă liste, în așa fel încât să ajungă la fiecare votant PSD-ALDE câte un pârnăiaș, prin rotație, până la urmă”, au precizat surse din guvern.

Evident, pușcăriașii vor trebui să îndeplinească anumite condiții ca să fie plasați în arest la domiciliul alegătorilor: să ducă gunoiul, să stea acasă când e ziua de pensie, ca gazdele lor să poată umbla brambura toată ziua cu RATB-ul, să-și care gazdele din cârciumă acasă, în zilele când se dă alocația pentru copii etc. Totodată, li se va pune în vedere hoților grațiați să nu fure mai mult de o mie de lei de la cei care-i găzduiesc, ca să mai lase și guvernului bani de furat. Măsura a fost primită cu mare bucurie în penitenciare, dar a stârnit unele nemulțumiri printre votanți. Astfel, mai multe doamne din Vaslui s-au declarat ofensate că vor primi în arest la domiciliu numai hoți de buzunare, în timp ce norocoasele alea din Teleorman, care au pile la Dragnea, vor primi violatori.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare