Criza penitenciarelor, rezolvată: pușcăriașii vor primi arest la domiciliile votanților PSD!

de Spartakus , 28 ianuarie 2017
Criza penitenciarelor, rezolvată: pușcăriașii vor primi arest la domiciliile votanților PSD!

După ce duminica trecută doar posesorii de câini ieșiți în stradă, să protesteze contra guvernului Slugăreanu, au primit bani de la Soroș, duminica asta se pare că numărul demonstranților va fi mult mai mare. Și aceasta deoarece, anunță purtătorii de cuvânt ai mai multor oengeuri soroșiste, celebrul miliardar ar fi anunțat că dă câte 30 de lei de căciulă și celor care vor ieși să-și plimbe pisica, hamsterul, găina sau peștele guppy în Piața Universității. De prisos să spunem că guvernanții se tem că se va ajunge la proteste violente, știută fiind agresivitatea pisicilor, curcanilor și, mai ales, a găinilor, atunci când văd că trebuie să fii sau pușcăriaș sau viitor pușcăriaș, ca Medelin Voicu, ca să poți intra în guvern.

Citește si: Caut domn serios, de 60 de ani și femeie gravidă, nefumătoare, să-l violăm pe Dragnea și să ieșim cu decretul!

Ca atare, potrivit surselor noastre, grupul infracțional f.f. bine organizat PSD-ALDE va renunța la inițiativa privind grațierea și amnistia, alegând alte modalități pentru reducerea aglomerației din pușcării. Astfel, guvernanții au în vedere scoaterea violatorilor, criminalilor și borfașilor din pușcării, dar nu ca să fie lăsați liberi pe stradă și să dea la lume în cap, ci ca să fie ținuți în arest la domiciliu, și anume la domiciliul votanților PSD și ALDE. ”Ne-am gândit că votanții noștri oricum plâng de mila bieților pușcăriași, atunci când văd la Antena 3 și RTV în ce condiții mizerabile stau prin celule, săracii. Acum ar avea ocazia să-i și ajute, luându-i acasă pe fiecare. Fiindcă votanții noștri sunt vreo trei milioane, iar pușcăriașii care vor fi eliberați sunt doar vreo opt mii, o să se facă liste, în așa fel încât să ajungă la fiecare votant PSD-ALDE câte un pârnăiaș, prin rotație, până la urmă”, au precizat surse din guvern.

Evident, pușcăriașii vor trebui să îndeplinească anumite condiții ca să fie plasați în arest la domiciliul alegătorilor: să ducă gunoiul, să stea acasă când e ziua de pensie, ca gazdele lor să poată umbla brambura toată ziua cu RATB-ul, să-și care gazdele din cârciumă acasă, în zilele când se dă alocația pentru copii etc. Totodată, li se va pune în vedere hoților grațiați să nu fure mai mult de o mie de lei de la cei care-i găzduiesc, ca să mai lase și guvernului bani de furat. Măsura a fost primită cu mare bucurie în penitenciare, dar a stârnit unele nemulțumiri printre votanți. Astfel, mai multe doamne din Vaslui s-au declarat ofensate că vor primi în arest la domiciliu numai hoți de buzunare, în timp ce norocoasele alea din Teleorman, care au pile la Dragnea, vor primi violatori.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Lupsa

  02 februarie 2017 13:38

  Oferta excelenta bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • ion

  31 ianuarie 2017 8:10

  eu il vreau pe klaus in casa cumarul 5,iar cei care au votat cu dreapta sa primeasca minim doi arabi bonus

  raspunde comentariului
 • io

  30 ianuarie 2017 9:34

  Fain !...fain de tot ! ...

  raspunde comentariului
+