Cruduța, Pamfile și restul asistentelor TV vor arest la domiciliul clientului!

de Spartakus , 06 februarie 2015
Cruduța, Pamfile și restul asistentelor TV vor arest la domiciliul clientului!

Câteva zeci de doamne și domnișoare, printre care și mai multe asistente TV sunt cercetate într-un dosar de proxenetism și prostituție, fiind acuzate că au prestat, în afara orelor de program, cu diverși clienți pe sume cuprinse între 1500 și 300 de euro partida. Printre cele vizate se numără Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Fleașcă, pardon, Trașcă și altele, al căror nume nu l-am reținut, dar dacă vreți vă dăm numărul lor de catalog.

Ieri, după audieri care au durat ore în șir, fetele au ieșit bucuroase din sediul Poliției, declarând că au trecut proba orală și că astăzi sunt optimiste în privința probei scrise. ”Suntem complet nevinovate, a declarat Simona Trașcă, iar acuzațiile sunt ridicole. Eu, bunăoară, am fost acuzată de prostituție – cine dracu ar vrea să facă sex cu mine, uitați-vă cum arăt. Iar pe Cruduța au acuzat-o de proxenetism, cică ea intermedia partidele de sex. E o prostie cât China, fată!

Păi ca să fii proxenet trebuie să ai matematica la bază, proasta aia de Cruduța în afară de 69 nu mai știe niciun număr!”. Pentru că e o perioadă foarte profitabilă și riscă să piardă zeci de mii de euro din cauza procurorilor și judecătorilor, fetele au cerut, la anchetă, să fie ținute, într-o primă fază, 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. La domiciliul clienților, desigur, ca să mai scoată și ele un ban.

Potrivit surselor noastre, în cadrul anchetei sunt vizați și Capatos, Măruță și Simona Gherghe, care ar putea fi acuzați de prostituție intelectuală în formă avansată și cu perversiuni.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Gheisa de tufis

    06 februarie 2015 17:14

    Cum poate da un om, zdravan la cap, mii de euro pe asemenea boarfe ?

    raspunde comentariului
+