HomeActualitateCthulhu, aliat al USL-ului în lupta intergalatică cu Băsescu

Cthulhu, aliat al USL-ului în lupta intergalatică cu Băsescu

Pe lângă atacul energetic de acum aproape două săptămâni împotriva celor din PDL, terminat cu o bubă mare la cap pentru echipa de campanie a lui Traian Băsescu, cei din USL mai au un as în mânecă, în lupta lor intergalatică împotriva Întâiului Marinar al țării.

Deși stenogramele din interiorul PNL, ieșite în presă zilele trecute, n-au menționat nimic despre acest aspect, o serie de noi documente, obținute de reporterii Academiei Cațavencu, certifică faptul că cei trei lideri ai USL-ului au semnat deja un acord cu monstrul cosmic Cthulhu. Scopul acestei înțelegeri este acela de a-i arăta președintelui suspendat că, dacă el vine cu susținerea occidentală a lui Barroso de la Bruxelles, USL-ul poate ridica miza, având susținerea conducătorului hoardei de monștri astrali ficționali. Nu este exclus, conform unor surse apropiate celor din PSD, ca un rol important în parafarea acestei înțelegeri să-l fi avut Lorin Fortuna. Din câte se pare, analistul reptilienilor și balaurienilor ar fi fost cooptat în stafful de campanie USL pentru a-l contracara și a-l neutraliza spiritual pe Aliodor Manolea.

De asemenea, conform unei alte informații încă neconfirmate, Victor Ponta se află zilele acestea în lumea basmelor, unde încearcă să mai semneze acorduri de colaborare cu monstrul Kraken, Greuceanu, monstrul din Loch Ness sau El Chupacabra.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare