HomeActualitateCum fac românii sex pe vreme de cod roșu

Cum fac românii sex pe vreme de cod roșu

La vremuri de iarnă grea și de omăt mare, cercetătorii britanici au executat un studiu rapid al comportamentelor de budoar ale românilor. Ce a ieșit vă dezvăluim mai jos. Atenție! Conținut șocant ce ar putea să vă afecteze emoțional!

Elevul – Nu face, pentru că n-are unde. Școlile sunt închise cu tot cu toalete.

Buzoianul – Cu nevasta. Toate drumurile spre curva satului sunt blocate.

Vasluianul – Pentru că pensionarele sunt sechestrate în casă, iar ei în cârciumă, vasluienii sunt nevoiți să devină temporar homo și să se violeze între ei.

Ardeleanul – Până-și dă chiloții jos, se face vară. Apoi, din același motiv, ratează și codul roșu de caniculă.

Țiganul – Cu atâtea mașini și case abandonate, cine mai are timp de sex?

Tuta de centură – Rămâne blocată în zăpadă până se udă și o ia cu fiori. Apoi, udă toată, așteaptă Armata s-o încingă.

Cocalarul – Are parte de sex oral, oferit de toți cei care nu înțeleg de ce a ieșit cu mașina până la colțul blocului, fără cauciucuri de iarnă, fără lanțuri, doar ca să pună un bilet la pariuri, blocând circulația.

Gayul – Sex total. Cu cât e codul mai roșu, cu atât sunt țurțurii mai groși. Singura problemă e că turțurii se dezvoltă de la streașină în jos și nu de la podea în sus, cum ar fi fost mai comod. Iarna asta e ca Vadim pe vremuri: e și homofobă, și cu curu-n sus!

Radu Banciu – „Codul roșu românesc e o porcărie, e hidos, e o lătură! Eu fac sex doar pe codul roșu din Franța.“

Adi Mutu – „Fă, Sandro, adă o lopată să bag toată zăpada asta-n casă, că se irosește! Apoi facem sex.“

Sorin Grindeanu – Încă nu știe dacă va face sau i se va face. Programul de guvernare e în buzunarul de la spate al lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta – „Pe vremea când eram premier, se știe, mie-mi pria codul roșu din punct de vedere sexual, la fiecare vijelie mai rea o băgam în gaură din toate pozițiile. De la lovituri libere, de la trei puncte, chiar și slam dunk.“

Cătălin Tolontan – „Și în fotbalul românesc e cod roșu, trebuie să facem cumva să scăpăm de nea. De Nea Puiu, Nea Reghe, Nea Piți, Nea Mitică…“

Mircea Badea – „Indiferent de vremea de afară, eu mă regulez ca un papagal: îmi bag pene-n cur“.

Liviu Dragnea – „Mie-mi place numai în grup. Discutăm doar de la câteva milioane de participanți în sus, vii sau morți“.

Mihai Gâdea – „Nu fac sex în afara serviciului. În schimb, dau cu plăcere o limbă de ajutor tuturor oamenilor care au nevoi.“

PF Daniel – „Eu nu fac sex în funcție de coduri, ci de crucile de calendar, adică o fac și de cruce roșie și de neagră. Doar de Lăsată am o problemă, dar recuperez de Înălțare.“

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare