HomeActualitateCum va transmite Antena 3 finala de la Roland...

Cum va transmite Antena 3 finala de la Roland Garros

În această după-amiază, visul lui Dan Voiculescu se va împlini: toată România va deschide televizoarele şi se va uita numai la Antena 3. Cei care de obicei urmăresc acest post vor fi nevoiţi să-şi înghită scuipaţii pe durata meciului, întrucât pe ecran nu vor mai apărea Băsescu, Udrea sau Boc, ci Simona Halep – iar pe ea nu pot s-o scuipe. Cei care nu se uită niciodată la Antena 3 vor lua o supradoză de Metoclopramid, alături de un bax cu lămâi şi se vor lega, liniştiţi, de fotolii. Ce se va întâmpla în cursul transmisiunii în direct de la Rolland Garros nu-i greu de ghicit:

*la intonarea imnului României, porţiunea cu „triumfător în luptă un nume de Traian” este cenzurată şi înlocuită cu scandări de „Jos Băsescu!”, „Blonda, chelu şi piticu să se ducă la nea Nicu” şi „Blonda şi cu chioru au minţit poporul”.

*Mihai Gâdea apare în tricoul cu Halep şi spune că drapelul de pe el nu este imprimat greşit – roşu-galben-albastru, ci Constituţia care prevede ordinea „albastru-galben-roşu” este băsistă şi trebuie modificată de urgenţă.

*în timpul primului set (pe care oricum o să-l câştige Şarapova), operatorii nu o filmează aproape deloc pe Simona, ci-şi îndreaptă camerele asupra premierului Ponta şi a inegalabilei sale soţii, Daciana, prezenţi în loja oficială.

*Mihai Gâdea reaminteşte telespectatorilor lobotomizaţi că Victor Ponta şi-a petrecut anii adolescenţei la Paris, unde o gură de canal de lângă Gare du Nord poartă şi acum o plăcuţă de bronz comemorativă, în onoarea lui: „Ici a trăit, a cerşit şi a tras pe nări aurolaq monsieur Victor Viorel Ponta, premier ministre du Roumanie”.

*la primul set câştigat de Simona, Radu Tudor face precizarea că această reuşită n-ar fi fost posibilă fără minunatele condiţii de pregătire şi antrenament asigurate de cel mai bun guvern din istoria României – guvernul Victor Ponta.

*Mircea Badea vine în fugă din parcul IOR, unde tocmai alergase cot la cot cu superbebeluşul său 10 km, şi declară că şi el a vrut să se apuce de tenis, dar nu a găsit o rachetă pe măsura valorii lui, aşa că, până la urmă, s-a apucat doar de penis.

*din nou intervine Mihai Gâdea, care precizează că Rolland Garros, cel care a dat numele arenei pariziene, a fost un temerar aviator francez, care n-a avut însă curajul să zboare şi cu F-16, cum a avut cel mai temerar prim-ministru din toate timpurile – Victor Viorel Ponta.

*profitând de pauza între seturi, operatorii îl filmează iar pe Ponta. Gâdea afirmă că, dacă nu s-ar fi dedicat total baschetului, automobilismului şi selfismului, premierul ar fi ajuns, în mod sigur, cel mai bun jucător de tenis pe plan mondial.

*preşedintele Franţei îi cere lui Ponta să facă un selfie împreună. Ponta îl refuză, motivând că nu face poze cu toţi luzării socialişti.

*Şarapova conduce la seturi. Intervine Ciuvică, declarând că ştie, din surse sigure, că verişorul de gradul II al cumnatei bunicului Şarapovei a avut legături de afaceri cu mătuşa unui angajat la pompă al Gazprom – firmă cu care, precum se ştie, Ioana Băsescu a făcut tranzacţii ilegale.

*Adrian Ursu apare, precipitat, şi-i şopteşte ceva la ureche lui Gâdea. Imediat, pe burtieră apare: „Şarapova, fiica din flori a lui Băsescu?”. Ursu susţine că are documente incendiare, care atestă că în timpul unei scale la Odessa, căpitanul de navă Băsescu s-a îmbătat cui şi a întreţinut relaţii intime cu o rusoaică, nimeni alta decât mama Şarapovei. După o sarcină de 16 luni, a venit pe lume Maria Şarapova, botezată astfel de Băsescu în cinstea soţiei lui.

*Şarapova învinge, cu ajutorul arbitrului. Gâdea înjură de toţi sfinţii din calendarul adventist, Ursu îşi bagă diverse organe în zgura mă-sii, Badea pleacă pe jos la Paris, să-i rupă capul ciumpalacului, iar Ciuvică anunţă dezvăluiri şocante despre cum ne-au furat meciul arbitrii pupinbăsişti. Transmisia se încheie cu Şarapova părăsind terenul, triumfătoare, în timp ce în studio se aud scandări puternice: „Ieşi afară, rusoaică ordinară”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare