Dacă e marți, e Belgia. Dar miercuri?

de Spartakus , 23 martie 2016
Imagine surprinsă de camerele de supraveghere, cu câțiva dintre suspecții de complicitate la atentatele din Europa ultimilor ani.

Că marți sunt trei ceasuri rele a fost o vorbă valabilă nu doar pentru Bizanțul cucerit de turci pe 29 mai 1453, ci și pentru America atacată de o mână de fanatici pe 11 septembrie 2001 și pentru Belgia lovită de șoc și groază de mai mulți demenți ieri, 22 martie 2016. Au ce au, pare-se, jihadiștii ăștia cu ziua de marți. Dar se cuvine să ne întrebăm: oare miercuri putem sta liniștiți? Oare joi putem răsufla ușurați? Sau vineri, sâmbătă și duminică putem avea și noi un sfârșit de săptămână care să nu fie și sfârșitul vieții?

Au murit iar oameni, femei și copii, a căror singură vină a fost că s-au aflat prea aproape de niște fiare cu chip de om, fără ca nimeni să-i avertizeze că acei bipezi cu creierele spălate de ”religia păcii” sunt, de fapt, mai răi și mai cruzi decât patrupedele însetate de sânge din junglă. Vinovații nu-i știm și poate nici n-o să-i aflăm vreodată, căci au plecat spre cele 72 de virgine care, la ora asta, trebuie să-și fi făcut deja două-trei himenoplastii, la câți zevzeci jihadiști s-au aruncat în aer de dorul lor în ultimii ani. Complicii îi știm însă foarte bine. E suficient să deschideți televizorul și-i veți vedea: sunt oamenii politici impotenți și gângavi care acum plâng cu șapte rânduri de lacrimi de crocodili pe umerii familiilor îndoliate. Politicienii noștri sunt hoți, sunt bandiți și tâlhari la drumul mare, dar ai occidentalilor sunt mai răi: sunt criminali, cu mâinile la fel de pătate de sânge ca teroriștii pe care i-au nutrit la sân. Căci degeaba te lauzi că ai integrat o minoritate când ai lăsat acea minoritate în boii – sau cămilele – ei, să facă fiecare cum îl taie capul (vorba vine, de obicei ăștia taie capul altora) și să se educe pe unde nimerește, dacă nimerește. Degeaba te dai modern și multicultural când nu faci nimic să-i aduci pe niște grobieni din Evul Mediu măcar până prin secolul XX, dacă nu până în ziua de azi. Hollande, Merkel și ceilalți adepți ai frățietății universale sunt la fel de vinovați ca înaintașii lor împăciuitoriști, care l-au lăsat pe un zugrav să devină Fuhrer și să le distrugă pereții cu rachetele răzbunării.

Și ce facem noi, europenii, când vedem un atentat pe stradă? Păi, ce să facem, ne facem că nu l-am văzut. Sau, după caz, ne punem pe Facebook poza clasică cu ”Je suis…” - după caz Charlie, Paris, Bruxelles și unde or mai vrea jihadiștii să dea cu bombardeaua. Ori, mai nou, luminăm marile clădiri în culorile drapelului națiunii îndoliate, într-un gest de solidaritate, care, cu siguranță, o să-i facă pe teroriștii ISIS să nu mai doarmă noaptea, de atâtea remușcări. Și, evident, nu uităm să atragem atenția că nu toți musulmanii sunt teroriști, că trebuie să ne avem ca frații cu ei, deci să le dăm și pe mai departe alocații babane, dreptul la nemuncă și, normal, libertatea totală de a merge la moscheile apărute precum ciupercile după ploaie și de a asculta predicile unor exaltați care le zic în fiecare zi că Europa creștină trebuie să piară.

În loc să pună mână de la mână și să trimită o armată zdravănă în teritoriul controlat de ISIS, care să smulgă pentru totdeauna acest cancer de pe trupul omenirii civilizate, liderii europeni freacă țiparul prin birouri, ”căutând soluții”. În loc să taie robinetul ajutoarelor sociale, ipocriții de politicieni occidentali continuă să dea pomeni cu două mâini familiilor musulmane cu puradei fără număr, ca să aibă cine-i vota. În loc să închidă toate medresele și școlile islamice din inima Europei și să-i oblige pe copiii musulmani să meargă la școli laice, unde să-nvețe și ei că fecioare nu mai există nici la mănăstire, darămite în Raiul Profetului, liderii europeni o țin langa cu drepturile omului. Dar ce drept îi permite omului să-l arunce în aer pe omul de lângă el? Pe un șarpe veninos degeaba îl crești în casă, îl lași să facă pui și zici că, la a treia generație, puii sunt domesticiți – ei te vor mușca la prima ocazie, căci n-ai avut grijă să le smulgi și colții cu venin. Câtă vreme copiii musulmani vor fi lăsați să devină fanatici musulmani teroarea nu va părăsi sufletul europenilor.

Sau poate o va părăsi, peste nu mulți ani, când musulmanii vor fi atât de numeroși în Europa încât, așa cum prevestea Michel Houellebecq, nu va mai fi nevoie să pună bombe, fiindcă își vor alege ei politicienii care să ne conducă pe toți și să ne impună și ce culoare trebuie să aibă covorașul pe care ne vom ruga cu fața către Mecca. Atunci nu va trebui să ne mai ferim de atentate în Europa, ci doar să ne rugăm ca omul care sună la ușă să fie poștașul, și nu călăul ISIS.

Update: În numele Academia Cațavencu și a libertății de exprimare vă anunțăm că această opinie este doar a unora dintre redactorii A.C., nu a întregii redacții. Suntem deschiși la dezbateri pro/contra-islam/religie/refugiați și vă mulțumim pentru deschidere.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • aigle

  24 martie 2016 15:53

  BRAVO SPARTAKUS,daca toti ar scrie si gandi ca tine,ar mai fi sperante ca lucrurile sa devina cum au fost,adica normale

  raspunde comentariului
 • aigle

  24 martie 2016 15:48

  NOTA 9.95 PT SPARTAKUS

  raspunde comentariului
 • gorică

  23 martie 2016 23:36

  Hai să ne tragem niște moschei că tot e Klaus p'acolo, să le ajute Alah să nu le pice centurile... Lu' nea Klaus poate punem mână de la mână să-i luăm un bilet poate vizitează și țara noastră.

  raspunde comentariului
 • cruciatu'

  23 martie 2016 19:20

  Poate acestor țări conduse de spălați pe creier le-a declarat ISIS dragoste pe ascuns, că pe față le-a declarat altceva. Cine-i ISIS-UL ăsta nu se dumirește nimeni.... Niște nemernici susținuți de familii care vor să instaureze legea pumnului lor în lumea ce-și zice civilizată... Săracii? Lăsați-o moale până le verificați conturile. Vinovat? Fanatismul religios - iar cine se-ntreabă de ce creștinul nu-și pune centura să plece-n lumea islamică, să aștepte să-i trimită și lui ISIS familia la ăl de sus. O mare glumă, să-l prinzi cu mâna pe detonator și să stai să-i citești drepturile...păi să nu-ți faci cruci?

  raspunde comentariului
 • aura

  23 martie 2016 9:43

  draga SPARTY.... doua lucruri la care eu tin ca la ochii din cap, atins dreptul la nemunca si fecioria... in rest sintem de acord... dar cu astea doua... EU CRED IN FECIORIE- fiind femeie si nu numai, SI NEMUNCA nu este un drept dar ia priveste CINE MUNCESTE ASTAZI??? numai cu salarii barosane NEPOTISTII... asa ca draga prietene hai sa rectificam tirul...dar si in Romania CA si in toata EUROPA SI CA SI IN TOATA LUMEA ESTE LA FEL...caci dupa statistici de sociologie munca este pe cale de disparitie... si asta de cel putin 35 de ani... inainte ca GORBACIOV sa ne DESCHIDA FERESTRELE.... de la bloc.....!

  raspunde comentariului
 • aura

  23 martie 2016 9:33

  adica in traducere acestia sint contra CUI?????

  raspunde comentariului
+