Dacă preferi să trăiești în mocirlă, o să te mănânce porcii

de Spartakus , 08 decembrie 2016
Dacă preferi să trăiești în mocirlă, o să te mănânce porcii

Mai sunt doar trei zile și vom ști ce alegere a făcut România: să țină drumul Vestului, chiar și pe autostrăzile alea cârpite și inundate sau s-o cotească spre Est, sub guvernarea unui despot luminat la cap cu lumânarea agreată de BOR. În trei zile se pot întâmpla multe. Iisus, de pildă, a înviat din morți. Credeți că ar fi o minune prea mare dacă ar învia și românii din vii, le-ar veni conștiința civică la cap și s-ar duce la vot?

Probabil că n-ar fi. Am văzut minuni și mai tari ca asta. L-am văzut pe Năstase ducându-și tablourile la Cotroceni înainte de alegeri, ca să afle, pe urmă, că a pierdut alegerile. L-am văzut și pe Geoană țopăind o noapte-ntreagă, cu șampania-ntr-o mână, Mihaela, dragostea lui, într-altă mână și cu mandatul de președinte în încă o mână. Ce ziceți, că n-avea trei mâini? Dar ce, mandatul de președinte l-a avut? În fine, l-am văzut pe Victor Ponta sărbătorindu-și în avans triumful de dictator nord-coreean pe stadion, pentru ca în noaptea alegerilor să fugă din Palat ca Enea din Troia în flăcări, ars rău la corazon de furia tinerilor care n-au uitat și nu l-au iertat. De ce vi se pare o minune prea mare să-l vedem pe Dragnea, care deja se consideră premier, dar nu i-o spune nici noii sale bombonici, în momentele lor de tandrețe, alungat cu huo, ca la Teleorman, din fruntea PSD și trimis la zarcă, acolo unde îi e locul?

Nici nu-i prea greu să facem toate astea. Nu trebuie să răsturnăm munți, să traversăm fluvii, să muncim pe brânci. E suficient doar să ne urnim curul spre cea mai apropiată secție de vot și să punem ștampila pe cineva. Nu-mi spuneți că toți sunt la fel. Acum, nu mai sunt. Acum aveți cu cine, nu vă mai ascundeți după cireș. Da, există un risc să uite și-ăștia ce-au promis, dar, decât să nu mergeți la vot și să-i lăsați pe alții să voteze penali consacrați, mai bine vă duceți voi și votați potențiali penali, că doar n-or fi și harvardiștii țoape de meserie auto din cloaca lui Dan Diaconescu.

N-aveți nicio scuză dacă nu mergeți. Căci un popor care acceptă să i se pișe unii în cap cu de-a rândul și nu face nimic să-i măture de tot, nu mai e victimă, e deja complice. Dacă nu mergeți la vot, n-o să aveți dreptul să acuzați vreodată că prin spitale nu sunt nici feșe, fiindcă îi lua Secureanu bijuterii lui Vrăbi, că prin București se circulă haotic fiindcă a apucat-o pe doamna Firea asfaltarea de iarnă în prag de Sărbători, că izmene călătoare ca Oprea vâjâie cu girofarul, trimițând tineri la moarte, între un chiolhan cu colegii de doctorat și o ciorbă fierbinte de potroace, pentru alungat mahmureala. N-o să mai aveți nici măcar dreptul să râdeți de ăia din Teleorman, că au votat morți, pe-o farfurie de pomană. Pentru că voi sunteți vii și n-ați votat.

Dacă nu mergeți duminică la vot, să nu vă mirați că România, de la anul, se va întoarce în mocirla în care zace de un sfert de veac. Voi ați ținut-o acolo, în loc s-o spălați frumos, s-o aranjați, și s-o trimiteți și pe ea în Europa, că s-a făcut mare acum, are aproape o sută de ani. Să nu vă mirați că veți fi și voi aruncați în mocirlă, că veți fi obligați să dați în continuare șpăgi, să închideți ochii când intră vreun șmecher prin față la permise, să mergeți și pe mai departe pe principiul ”dă-mi ca să-ți dau”. Și să nu vă văitați că ați rămas în mocirlă și acum vin iar porcii ăia de parlamentari să vă mănânce, cu tot cu portofele. Neprezentându-vă la vot duminică, pe 11 decembrie, chiar voi le-ați spus ”Poftă bună!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Obraznicia pamantului.Minciuna pamantului

  10 decembrie 2016 6:46

  Pentru că noi tim ce pre plătete guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ară de sclavi, fără consideraie faă de cei mori, astfel încât să asistăm cu indiferenă la o lovitură de stat. Este pentru prima dată când am iniiat o colaborare instituională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucii. Noi tim detalii privind întregul plan. Noi tim detalii cu privire la tranzaciile bancare făcute înainte de evenimente. Noi tim de unde au venit banii i pentru ce au fost folosii. Am urmărit traseul acestora din organizaii controlate de George Soro care au finanat, de asemenea, investitura lui Dacian Ciolo, în funcia de prim ministru. Nu este problema noastră că ai acceptat această regie. tim, de asemenea, că documente video, mărturii i alte dovezi eseniale au intrat în Departamentul de Protecie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Ciolo. Dacă voi acceptai acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosii morii în lupte politice murdare. România, din acest moment avei la dispoziie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu suntei capabili de acest lucru, noi suntem. Vrem ca cei vinovai i complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ara, să fie pedepsii. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziie un draft al unor ofieri de informaii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora.

  raspunde comentariului
 • Obraznicia pamantului.Minciuna pamantului

  08 decembrie 2016 21:34

  În dosarul aflat la Tribunalul Bucureti, producătorul de alcool Petru Bolfă general de securiate prieten cu Ciolos, Johannis, Drahnea si Ponta este judecat pentru decesul a peste 3000 de bihoreni. 430 de persoane s-au constituit parte vătămată, iar 2100 au calitatea de parte civilă. În această vreme, el a săvârit i alte fapte penale pentru care a fost introdus din nou în arest preventiv. În prezent, este în arest la domiciliu intr-o vila cu 4 etaje si 60 de camere si piscina Olimpica si o gradina de lux de 2ha cu fantana arteziana si un garaj pe 8 nivele cu 160 de masini de lux colectie Lamborgini,Ferrari,Roisroic,Buggati,Formula unul, si limuzine prezidetiale, vila estimata la 140 milioane euro. Urmand ca instanta din romania sa-i gratieze.Peste 3000 de bihoreni mureau în primele patru luni ale lui 2013, iar mai mult mii aveau să fie salvai în ultima clipă. Autorităile au intrat în alertă. Toți consumaseră alcool chiar dacă pe etichetă scria că e medicinal și a început căutarea sursei de otravă.Directorul Direciei de Sănătate Publică Bihor, Daniela Rahotă, declara că la sfâritul lunii aprilie 2013 era în localitatea Alparea, anchetând cauzele morii i intoxicării acelor oameni. La locuina unei femei decedate, a descoperit spirt Mona, spirt Asistent, vodcă Regiana, dar i o sticlă cu Alcofarm. Am zis să iau i flaconul de Alcofarm, care se vinde oriunde, la orice ABC, ca i loiune pentru îngrijirea epidermei i are rol antiseptic, i l-am trimis la analiză, în Cluj, povestea Rahotă, potrivit bihor.ro.60.000 grame de alcool metilic pe hectolitruÎn scurt timp, Centrul Regional de Sănătate Publică Cluj a informat DSP Bihor că a evideniat la analiza produsului Alcofarm produs de SC PET Ady Trading SRL, Năsăud, judeul Bistria-Năsăud, o concentraie a alcoolului metilic de peste 60.000 grame pe hectolitru. Direcia de Sănătate Bihor a dispus din nou controale la distribuitori, iar procurorii bihoreni au continuat ancheta pe noua pistă. Prin intermediul Sistemului Rapid de Alertă pe Non-Aliment RAPEX au fost sesizate i celelate direcii de sănătate publică judeene. Primarii i preoii bihoreni au anunat oamenii din localităile lor să nu mai consume Alcofarm.Pe etichetă, 35 concentraie de alcool etilicS-a stabilit că Alcofarm era produs în fabrica de alcool SC PetAdy Trading SRL din Năsăud, care era deinută de Petru Bolfă i avea o concentraie de alcool metilic de 60.000. Produsul uciga a fost comercializat în trei depozite care au distribuit peste 2.500 de flacoane în Bihor. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureti. Acetia au descoperit că iordanianul Enizan Moh

  raspunde comentariului
 • avramiancu

  08 decembrie 2016 17:54

  frunza verde micsunele, la anul cu besinele.

  raspunde comentariului
 • gg

  08 decembrie 2016 11:57

  "Dacă preferi să trăiești în mocirlă, o să mănânci ca porcii !" Pare mai adevarat ...

  raspunde comentariului
+