Dăncilă a găsit explicația că elevii săi nu au înțeles matematica pe care o preda: lipsa tabletelor

de Laurenţiu Muşoiu , 14 mai 2020
Dăncilă a găsit explicația că elevii săi nu au înțeles matematica pe care o preda: lipsa tabletelor

Fostul premier al României și președinte al Partidului Social Democrat (PSD) Viorica Dăncilă întreabă Guvernul Ludovic Orban de câți ani au fost închise unitățile de învățământ din cauza pandemiei de coronavirus.

Din punctul de vedere al fostului prim-ministru, răspunsul ar putea explica motivul pentru care nu a avut acces prea mult la școală.

De asemenea, Viorica Dăncilă a aflat acum că lipsa tabletelor digitale au determinat ca elevii săi să nu înțeleagă mai nimic din orele de matematică pe care fostul șef al Guvernului și al PSD le-a susținut în cariera de profesor.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  16 mai 2020 20:30

  MA SPERIE FAPTUL , CA AR PUTEA FI COZI , IN PIATA IN FIECARE ZI DE LA ORELE 7 DE DIMINEATA , PANA SEARA LA ORELE 19 . FOARTE MULTI OAMENI DIN BUCURESTI , SE DUC LA PIATA , ZILNIC . MEREU ALTI OAMENI , IAR DUPA ACEEA , SUNT PLIMBARILE DE SEARA , PRIN PARCURI , DUPA ORELE 19 . DUPA CE OAMENII , AU STAT MULTE ORE , LA COADA LA PIATA , IAR ASTFEL , PARCA , AMAI TRECUT O ZI .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  16 mai 2020 16:59

  ESTE INCREDIBIL ! AM FOST ASTAZI 16 Mai 2020 , DE DIMINEATA , LA ORELE 1000 , LA PIATA , SI ERA COADA , LA PIATA , INCAT AM FACUT CUMPARATURI , DE ALATURI DE LA SUPERMARKET . CRED CA SUNT COZI , LA PIATA , DE DIMINEATA , DE LA ORELE 700 DE DIMINEATA , PANA SEARA , PANA LA ORELE 1900 , SEARA , PANA CAND INCHIDE PIATA .

  raspunde comentariului
+