HomeActualitateDăncilă și divele vor metrou la Videle!

Dăncilă și divele vor metrou la Videle!

După ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și cel al municipiului Cluj – Napoca, Emil Boc, au arătat că varianta transportului subteran de persoane, cu puțină voință, poate fi concretizată oriunde, nu numai în Capitală, se aude că Organizația Femeilor Social Democrate s-a decis să o pună de o inițiativă magistrală, prin intermediul căreia să intre în istorie în frunte cu fostele ministrese Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Olguța Vasilescu.

Fetele cu inițiativă au convins mai mulți edili din țară să li se alăture și să încropească o serie de adrese privind necesitatea unor stații județene de metrou și au dat fuga cu memoriile și cu programul centralizat la partid. Metroul intrajudețean ar putea fi gata în cinci ani, cu fonduri comasate, atât guvernamentale cât și locale, putând crea în teritoriu rute de legătură rapide în capitalele județene și așezările urbane arondate aceluiași UAT. Inițiatoarele au avansat și mai multe noduri de legătură în proiecte pilot: Slatina, cu rute către Caracal, Corabia și Balș, Iași, cu rute către Hârlău, Târgu Frumos și Pașcani, și, evident, Alexandria, cu rute către Roșiori de Vede, Turnu Măgurele și Videle.

Contactată de către agenția de presă Decenu News, Viorica Dăncilă, ”șefa la femeile pesede”, cum îi place să fie alintată, nici nu a infirmat dar nici nu a confirmat proiectul. „Românii a votat iar noi vom făcea ceea ce ei a votat. Noi eram deciși să facem autostrade, parcuri și catedrale, după ce vom câștiga alegerile de anul trecut, din 2020 dar, dacă poporul vrea metrou, facem metrou, nu ne opunem“, a declarat Dăncilă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare