HomeActualitateDaţi un ban pentru Voican!

Daţi un ban pentru Voican!

Neastâmpăratului premier Goe nici nu i-a trecut prin cap ce obrăznicie a săvârşit atunci când l-a dat în gât pe Gelu Voican-Voiculescu că stă de 22 de anişori într-o vilă de protocol. Cum adică, mă, să-l torni pe ăla căruia îi datorezi, chiar şi indirect, guvernarea? Of, dacă nu era Voican, să-i cânte colinde la mitralieră lu’ Ăl Bătrân, se mai pomenea Victoraş prim-ministru? Se pomenea pă naiba, ar fi fost cine ştie ce conţopist de duzină printr-o fabrică, dând cu ciocu’ la Partid muncitorii care ascultau Europa liberă. Pe când aşa, graţie, între alţii, şi lui Voican, el a ajuns să conducă o ţară unde proştii sunt mai mulţi decât credea Brucan, iar ăia douăj’ de ani despre care vorbea anticul bolşevic ameninţă să se transforme în douăj’ de secole.

Strâns cu uşa, revoluţionarul Voican se arată indignat de ce i se întâmplă. Cum adică, să fie dat afară din căsuţa în care stă de la Revoluţie încoace, netulburat de nimeni? Iar el ca el, se descurcă, fiindcă e yoghin şi nici nu-i  mai trebuie păpică, la câtă prana poate să înfulece, dar ce face cu familia? Că are şapte membri în întreţinere şi nu le-ajunge certefecatul de revoluţionar al lui Gelu să trăiască toţi. Şi apoi aia e vilă? Nu, dom’le, nu e! E numită abuziv astfel, când de fapt e o căsuţă discretă, cu vreo nouă cămăruţe, în buricul Bucureştiului. Să pui pe cineva să plătească 3.450 de euro chirie la o aşa coşmelie e chiar strigător la cer. De-aia Voican nu plăteşte decât 700 de lei, că el atâta consideră că merită. Păi s-o compara coşmelia din Primăverii cu un apartament luminos din Berceni, Militari sau Balta Albă, pentru care un tânăr plăteşte şi până la 250 de euroi pe lună? Nu se compară, normal!

Ce i se întâmplă revoluţionarului Voican-Voiculescu este revoltător! Fraţilor, nu putem permite o asemenea nedreptate! Haideţi să dăm fiecare cât are, ca să-i plătim chiria lui Voican, că ar fi păcat să ajungă omul în stradă, după câte servicii a adus ţărişoarei lui! Cum ce servicii? KGB, CIA, Mossad, d-astea! Numai gândiţi-vă cât a făcut omul ăsta pentru voi: dacă nu era el să-l intoxice cu plumbi pe nea Nicu, azi nu erau poate nici Iliescu, nici Băsescu, nici Roman, nici Udrea, nici Blaga, nici Năstase, nici Dragnea, nici Vanghelie, nici Mazăre şi nici Ponta şi voi pe cine mai votaţi, nefericiţilor? Să facem deci ceva acum, cât mai e vreme, altfel mâine-poimâine citim prin ziare că Voican şi-a luat uniforma paramilitară, şi-a luat mitraliera, şi-a pus bocancii şi a plecat în băjenie, să exporte loviluţii şi la alţii! Că de-aia ne pleacă, bă, creierele, că nu ştim să le apreciem şi ne zgârcim la un fleac de 3.450 de euro pe lună!

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare