HomeActualitateDați un leu pentru beoreu!

Dați un leu pentru beoreu!

N-om fi noi , dar nici nu puteam să rămânem la rugămintea Prea Fericitului Ciobotea, de a ajuta BOR-ul cu bani pentru construcția Catedralei Neamului. Mai trebuie vreo câteva zeci de milioane de euro până la aducerea Măgăoaiei la stadiul „roșu” de construcție (când aude cuvântul „roșu” inclusiv Ion Ilici Iliescu simte nevoia să-și vândă un molar din aur), apoi Dracul știe câte zeci până la poleirea cu aur a potecilor din grădina în care se vor plimba inorogi cu cruce-n creștet.

Academia Cațavencu, spre deosebire de revistele cu gagici goale pe copertă, nu e o redacție bogată. Deși am pus mână de la mână și ne-am amanetat organele ca să putem ajuta popii, ba chiar  (Mogulul care ne plătește era să ne arunce câteva sute de euro, dar când s-a prins că suntem noi a băgat banii în portofel), n-am strâns decât o bancnotă. Ca printr-o minune, de la 15 oameni, câți suntem, am reușit să adunăm 50 de Pula. Nu e mult, dar e ceva. Și, știți cum se spune: „de la noi puțin, de la Dumnezeu mai mult”.

Vă rugăm sincer, dragi creștini, să-i dați și voi Prea Fericitului ceea ce merită. Nu fiți strânși la pungă, dăruiți-i din belșug, căci dar din dar se face Rai.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare