HomeActualitateDe ce Ursus Cooler e mai bun iarna?

De ce Ursus Cooler e mai bun iarna?

Iarna nu-i ca vara, se ştie, dar nici Ursus Cooler nu-i mai bun băut vara decât iarna. Acum, mulţi o să-mi spună: mă, ăsta ori s-a ţicnit ori a băut carcalete şi vorbeşte gura fără el, cum să fie o băutură răcoritoare mai răcoritoare iarna, pe minus 20, decât vara, pe plus 40? Ei, uite că e!

Când stai în casă şi caloriferele duduie, că bagă RADETU’ căldură la greu, ca să ai ce plăti, ce poate fi mai bun decât un Ursus Cooler? Când mergi la serviciu şi te ia cu călduri când vezi cât ai de lucru, cum poţi să te mai răcoreşti decât scoţând din frigider, pentru început, o doză de Ursus Cooler fără alcool?

Când te duci la un team-building, cu colegii, şi-o vezi pe tipa nouă de la HR cu un decolteu cât China, expunând nişte frumuseţi naturale cum numai în spaţiul carpato-danubiano-pontic, ba olecuţă şi-n Moldova vecină, mai găseşti, cu ce poţi să stingi fierbinţeala care te-a cuprins decât cu Ursus Cooler?

Nu mai zic că iarna Ursus Cooler poate fi folosit şi pe post de ceai. Păi n-aţi văzut cât s-au scumpit lămâile? Ca să-ţi faci un ceai cu lămâie, te costă şi ceaiul mult, că-i făcut din laba-gâştii eco, crescută la soare natural în Grecia, cu îngrăşăminte naturale furnizate de ţăranii locali, te costă şi lămâia mult, că-i adusă tocmai din Turcia, te mai costă şi zahărul, că-i de import China, cal I f.f.f. dulce, şi gazele, că vin din Rusia şi ştiţi că Putin are boală pe noi.

Deci dai o avere pe un amărât de ceai. Nu-i mai bine să-ţi cumperi o bere d-a noastră, din popor, şi să fii patriot adevărat? Că nu-i de ajuns să te mândreşti că eşti român, trebuie s-o mai şi dovedeşti! Aşa că ia o bere Ursus Cooler, deschide-o şi cânt-o p-aia cu „Treceţi batalioane române Carpaţii, la bere, cu orz, malţ şi flori (de hamei, normal!)”, că doar ce-am trecut de un 1 Decembrie și niciodată nu-i prea devreme să te pregătești pentru altul!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare