De ce Ursus Cooler e mai bun iarna?

de Academia Cațavencu , 05 ianuarie 2015
De ce Ursus Cooler e mai bun iarna?

URSUS COOLER este, în primul rând, cool. Dacă ursoaicele au la dispoziție, pentru întreținerea siluetei, apa plată cu lămâie, noi avem Ursus Cooler. Deși răcoroasă, merge și iarna ca focul, când din urs carpatin devii unul polar, cu maxima la zero în buzunar. În caz că focul nu are voie de la  focă în cârciumă, procedezi astfel: cumperi niște baxuri și te bagi în bârlog, unde hibernezi precum ursul românesc, care de 2000 de ani așteaptă să danseze alții cu lopețile prin zăpada din fața casei.

Bei Ursus Cooler, te uiți la televizor și înjuri Guvernul, pentru că iarna nu e deloc ca vara. Ursus Cooler are avantaje de coolme: cum se supără ursoaica îi și arăți partea cu lămâie; la fel când vine mormăita-soacră în vizită. Va fi mândră de un așa ginere coolant și calcoolat. Ursus Cooler asta face: te face dornic de cooltură, în doze multe și dese - cheia marilor noastre succese.

Așadar, ia cu încredere, indiferent de anotimpul din calendar. Ursus Cooler, băută cu socoteală multă, te scoate ieftin și răcorit în primăvară. (H)Ai noroc cu Ursus Cooler!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+