HomeActualitateDeghizat în Iisus, Remus Cernea a intrat la Patriarhie...

Deghizat în Iisus, Remus Cernea a intrat la Patriarhie și i-a dat afară pe preoți

O știre de ultimă oră vine din București, de pe Dealul Patriarhiei, unde fețe bisericești importante, în frunte cu Întâiul Manager al BOR SA, Daniel, sunt în stare de șoc. După cum ne-au povestit martorii oculari, preoții au fost dați afară de Remus Cernea, care a intrat în clădirea sfântă călare pe o maimuță și deghizat în Iisus, aruncând, încoace și-ncolo, cu exemplare din Originea speciilor a lui Darwin.

Intervievat de trimisul nostru special la fața locului, părintele Milostenie ne-a declarat că el și colegii săi întru cele sfinte își vedeau liniștiți de treabă, calculându-și arginții și aruncând anateme peste tot împotriva ateilor, pocăiților și homosexualilor, când s-a trezit cu o carte cu un cotor gros în cap și cu una la ficat. Gândindu-se că a început Apocalipsa, Milostenie a început să se roage la Ceruri să-i ierte păcatele, când a văzut că, de fapt, tot tămbălăul era cauzat de un individ ciudat, deghizat în Iisus, care striga că Dumnezeu a murit.

Din câte se pare, până la venirea polițiștilor, PF Daniel și colegii săi au încercat să lupte împotriva lui Remus Cernea stropindu-l cu câteva damigene de apă sfințită, adusă direct de la Ierusalim.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare