Deportați-i pe toți, Allah îi va recunoaște pe ai săi

de Spartakus , 26 iulie 2016
Deportați-i pe toți, Allah îi va recunoaște pe ai săi

Știu că nu e creștinește să parafrazezi un celebru criminal medieval, care spunea, despre ereticii dintr-un oraș asediat ”Ucideți-i pe toți, Dumnezeu îi va recunoaște pe ai săi”, știu că nu e corect politic să-mi doresc să nu mai aud zilnic la televizor că-n Franța, Belgia, Germania, Anglia, Spania, încă un zevzec s-a dus la Profet, luând cu el niște creștini, știu că nu e  deloc multicultural să cred în vechea zicală românească ”fiecare cu pzzzda mă-sii”, dar, pur și simplu, m-am săturat. Nu știu alții cum sunt, dar pe mine m-apucă depresia când văd că oriunde în lumea civilizată transmisiile televizate au devenit niște permanente ”știri de la ora 5” cu islamiști: în cutare țară, islamistul a intrat cu camionul în mulțime, în altă țară islamiștii au mitraliat lumea la McDonalds, într-o alta s-au detonat la concert, în cealaltă au intrat într-o biserică, decapitând un preot. Pur și simplu m-am săturat de musulmanii ăștia neprihăniți, care azi îți dau bună ziua și mâine îți dau cu toporul în cap. M-am săturat și de ei și de papagalii, hipsterii, hipioții, toleranții care le-au suflat în cur până le-au făcut mușchii mari, de-au ajuns să ne omoare și prin biserici.

Câtă vreme n-o să recunoaștem că problema nu e la ei, ci la noi, n-avem nicio șansă să-i învingem. Câtă vreme occidentalii o să se lase conduși de niște purtători ilegali de sex ca Obama și Hollande, ori de o babetă sinistră ca Merkel, islamiștii o să continue să-și facă de cap. Ce poate fi mai oribil decât un ticălos care cheamă copiii la McDonalds ca să-i ucidă? Ce poate fi mai groaznic decât alți doi ticăloși care decapitează un preot de 86 de ani în propria lui biserică, așa cum doar hoardele sălbatice venite din pustiurile Asiei mai făceau, acum sute de ani? Și ce poate fi mai absurd decât să știi că majoritatea acestor teroriști au fost reținuți pentru colaborare cu ISIS, dar li s-a dat drumul de către blânzii polițiști europeni, ca să poată ucide și pe urmă în voie?

Este clar deja că dialogul cu asemenea animale e absolut inutil. Ele nu știu decât de bici sau de glonț. Nu încercați să le găsiți circumstanțe atenuante, pentru că nu au. Dacă occidentalii ar fi fost la fel de intransigenți cu musulmanii pe cât au fost cu creștinii, poate că nu mai aveam acum atâtea atentate. Pentru că de aici pornește totul: de la îndoctrinare. Un copil crescut în cultul urii față de creștini e un potențial terorist, oricât ar încerca occidentalii să-l integreze în societatea lor. Dar vesticii au știut să confiște doar copiii familiei Bodnariu, nu și copiii milioanelor de musulmani care au creat în Franța, Anglia sau Germania, veritabile „state în stat” unde tronează legea islamică, Sharia. Și familia Bodnariu nu-și învăța copiii să arunce musulmani în aer, în schimb copiilor musulmani li se inoculează de mici, în moschei, ura față de creștini, de către tot felul de imami scelerați, cărora autoritățile nu le fac nimic, ca să nu-i discrimineze.

E momentul ca Europa să lase deoparte atitudinea pacifistă și defetistă, de oaie ajunsă în mijlocul lupilor, și să acționeze. Să închidă moscheile unde se face propagandă islamistă (adică mai toate), să-i deporteze imediat nu doar pe zevzecii cu antecedente penale, ci și pe cei suspectați de activități dubioase, să interzică orice propagandă islamistă pe teritoriul ei, așa cum o interzice și pe aia nazistă sau fascistă. Pentru că până și doctorul recomandă: e mai ușor să previi decât să tratezi. Dacă europenii nu acționează acum, pe viitor s-ar putea să nu mai aibă cine acționa. Fiindcă preoții le-au fost decapitați, copiii le-au fost uciși la McDonalds, frații și surorile le-au fost zdrobiți cu camioanele la Nisa și părinții împușcați pe stradă, la Bruxelles. Iar imbecilii și imbecilele corecte politic care încă mai susțin că Islamul e ”religia păcii” și că putem conviețui cu musulmanii în Europa, să facă bine și să plece cu ei în deșert: sigur o să le găsească prietenii lor islamiști vreo întrebuințare, când le-or intra caprele la menopauză.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Murphy

  30 iulie 2016 19:05

  Spartakus, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai spus o gramada de adevaruri in textul de mai sus. Persista o singura intrebare Boii astia care ne conduc citesc Academia Catavencu? Daca nu, iti propun sa le trimiti articolul pe adresele lor de mail !

  raspunde comentariului
 • Vic

  28 iulie 2016 14:35

  Coane, si eu ce fac acum, ca lucrez cu 3 musulmani in birouri? Le tai franele la masina de serviciu? LOL

  raspunde comentariului
 • Omar Haissam

  27 iulie 2016 17:57

  Da, e o limita. Crestinismul nu e religia pacii nici el. Daca nu ma crezi citeste Biblia. Asa cum am eu ce am cu crestinismul am si cu islamul. NU politistii le-au dat drumu'. Judecatorii au facut-o. La fel cum au decretat ca e neconstitutional sa eutanasiezi cainii vagabonti acum ceva vreme la noi. Taote rahaturile astea au avut loc pentru ca Politia si serviciile secrete nu si-au facut datoria....mai mult din cauza conducerii, dar asta e faza a doua.

  raspunde comentariului
 • danndy

  27 iulie 2016 16:07

  E bine ca-i mai pune la respect arabetii pe domnii din Occident.! Poate auzind atat de des AllahuAkbar! or sa isi recunoasca greseala uratei purtari fata de est -europeni..aveai nevoie de invitatie, viza de turist, viza de munca, permis de sedere, permis de munca -parca le furai tara, sa nu ai zic bataia de joc de la TV din Franta fata de romani. Nu suntem toti Tigani! si mai ales nu punem bombe!

  raspunde comentariului
 • calin

  27 iulie 2016 0:40

  De acord cu tine dar unde ii deportezi pe radicalii de a doua generatie - vezi Franta? Din punctul meu de vedere este o situatie greu spre imposibil de rezolvat. Nu poti sa intri peste ei ca elefantul in magazinul de portelanuri. Doar cum spui, prin prevenire dar nu stiu cum s-ar face asta concret. Pui cate un politist sub acoperire pe langa fiecare suspect?Este evident ca prima masura este oprirea robinetului de "refugiati".

  raspunde comentariului
 • zoro

  26 iulie 2016 22:55

  Credința oarbă dezumanizează... uite ortodocșii noștri sunt pașnici, ne fac cu nerușinare doar la portofel, cel personal sau cel public. Capii religioși indiferent de orientare nu trăiesc ei bine din orbirea oamenilor? Occidentalii zic că fanaticii islamiști vor să provoace război între religii și de aia închid ochii la micile detonări. Religiile au trimis de când lumea cretincioșii la războaie și acest lucru e ignorat sau uitat prea ușor.

  raspunde comentariului
+